Sold

Sold: Olympiaweg 49B, 1076 VP Amsterdam

€339,000
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Liveable area 56 m²

Note

General

In de Stadionbuurt in Amsterdam Zuid bevindt zich aan de Olympiaweg deze leuke drie kamer woning met balkon op het zuidoosten. De woning heeft een oppervlakte van ongeveer 56 m² en heeft de beschikking over een lichte woonkamer, luxe keuken, fraaie badkamer, separaat toilet en twee goed bemeten slaapkamers. De canon voor de erfpacht is nog langdurig vooruitbetaald tot en met medio 2060 en het beh... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
    Year of construction 1931
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 12205/3844391
Asking price €339,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 16 January 2018
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Floor 2nd floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 1931
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 56 m²
Content 171 m³
Surface area external, linked storage rooms 6 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location Residential area
Energy consumption
Energy certificate D
Boiler
Type of boiler HR Intergas
Heating source Gas
Year of manufacture 2000
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has a balcony Yes

Definition

In de Stadionbuurt in Amsterdam Zuid bevindt zich aan de Olympiaweg deze leuke drie kamer woning met balkon op het zuidoosten. De woning heeft een oppervlakte van ongeveer 56 m² en heeft de beschikking over een lichte woonkamer, luxe keuken, fraaie badkamer, separaat toilet en twee goed bemeten slaapkamers. De canon voor de erfpacht is nog langdurig vooruitbetaald tot en met medio 2060 en het beheer door de Vereniging van Eigenaars wordt actief en professioneel uitgevoerd. Kortom, een heerlijk appartement op een fantastische locatie!!

Omgeving:
De woning is gelegen in de populaire stadionbuurt in stadsdeel Zuid. De buurt kenmerkt zich door een rustige woonomgeving. Op de Marathonweg, Olympiaplein en Stadionplein bevinden zich de winkels voor dagelijkse boodschappen en ook zijn hier diverse leuke horecagelegenheden. Verder is er elke zaterdag op het Olympischplein een markt,zijn er diverse winkels en een museum. Voor sport en ontspanning kan men terecht in het Vondelpark en het Beatrixpark en iets verderop het Amsterdamse Bos. De bereikbaarheid van dit appartement is zeer goed te noemen. Er zijn diverse tram- en bushaltes in de buurt, zoals de haltes Olympiaplein, Olympiaweg en Haarlemmermeerstation, waarvandaan tram- en buslijnen in alle richtingen vertrekken. De uitvalswegen met o.a. de Ring A-10 wordt binnen mum van tijd bereikt.

Indeling:
Begane grond:
Centrale entree; trappenhuis.
Eerste verdieping:
Entree woning; hal; separaat toilet; fraaie badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en design radiator; luxe keuken voorzien van vaatwasser, combi oven/magnetron, 4 pits gas kookplaat, rvs afzuiging, de wasmachine aansluiting en met toegang tot het balkon; slaapkamer; meterkast (modern); lichte woonkamer aan de voorzijde; tweede slaapkamer; balkon op het zuidoosten met bergkast.
Zolder verdieping:
Royale berging.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1931
• Woonoppervlakte ca. 56 m² (met meetrapport)
• Balkon op het zuidoosten
• Zolderberging
• Erfpachtcanon vooruitbetaald t/m 31-07-2060
• Kozijnen voorzien van dubbel glas en er zijn suskasten geplaatst (extra geluidsisolatie)
• Actieve vereniging van eigenaars, welke professioneel wordt beheerd
• Maandelijkse VVE bijdrage € 98,78 per maand (2018)
• Notariskeuze aan koper, mits in Amsterdam
• Aanvaarding in overleg

De gebruiksoppervlakte zoals vermeld in de brochure en/of de aanmelding op Funda is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst verklaart (aspirant) koper voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Wij doen ons uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te bereken aan de hand van eigen metingen en die van een professioneel bedrijf en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door (aspirant) koper aanvaard. (Aspirant) koper is/wordt uiteraard voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de eventuele koopsom. Verkoper en ERA Van de Steege aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Recently viewed