Sold

Sold: Ortler 35, 1060 PH Amsterdam

€399,000
€3,270.49/m2
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 122 m²
Liveable area 124 m²

Note

General

Royale en net onderhouden 5-kamer eengezinswoning met uitbouw, dakterras en tuin op het zuidwesten in een rustige kindvriendelijke straat in de Aker!

Indeling:
Begane grond: Nette entree met toegang tot een separaat toilet en toegang tot de woning. Via de hal krijg je toegang tot de ruime uitgebouwde woonkamer met eiken parketvloer. De woonkamer is voorzien van veel natuurlijk licht door de o... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house
    Year of construction 1996
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24550/3925051
Asking price €399,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 24 April 2018
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Year of construction 1996
Rooftype Flat
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 122 m²
Effective area 124 m²
Content 399 m³
Surface area external, linked storage rooms 25 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Outdoors
Location On a quiet street
Residential area
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South west
Has a backyard entrance Yes
Energy consumption
Energy certificate B
Boiler
Type of boiler Vaillant
Heating source Gas
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Garden available Yes

Definition

Royale en net onderhouden 5-kamer eengezinswoning met uitbouw, dakterras en tuin op het zuidwesten in een rustige kindvriendelijke straat in de Aker!

Indeling:
Begane grond: Nette entree met toegang tot een separaat toilet en toegang tot de woning. Via de hal krijg je toegang tot de ruime uitgebouwde woonkamer met eiken parketvloer. De woonkamer is voorzien van veel natuurlijk licht door de openslaande deuren naar buiten. De open greeploze keuken uit 2017 en voorzien van een inbouw oven, magnetron, vaatwasser, ijskast en 4-pits fornuis. Via de woonkamer is toegang tot de 9 meter lange tuin op het zuidwesten. Bovendien staat er in de tuin een houten berging.

1e verdieping: Overloop, 3 slaapkamers en een badkamer. Je komt via de trap op de overloop met toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer. De badkamer is uit 2013 en v.v. een wasmeubel, hangend toilet en een inloopdouche.

2e verdieping: Op de tweede verdieping is een riante zolder / slaapkamer voorzien van diepe inbouwkasten en met ruim terras op het zuidwesten. Ook is er een apart washok voorzien van wasmachineaansluiting en droger opstelling.

Omgeving:
Deze woning is gelegen in de woonwijk ‘de Aker’ met zijn vele groenvoorzieningen en water. De woning is gelegen nabij het winkelcentrum Dukaat met een diversiteit aan winkels. De wijk kenmerkt zich tevens door zijn centrale ligging t.o.v. Badhoevedorp en het oude dorp Sloten, Haarlem, Hoofddorp en Schiphol. De uitvalswegen A4, A9, A10 zijn binnen enkele minuten aan te rijden. Rondom de woning vind je voldoende gratis parkeergelegenheden. Ook ontbreekt het hier niet aan openbaar vervoer. Naast diverse buslijnen biedt tramlijn 1 een directe verbinding met het centrum van Amsterdam dat in minder dan 30 minuten te bereiken is.

Eigendomssituatie:
De woning is gelegen op grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De huidige eigenaar heeft de canon (de jaarlijkse huur voor deze grond) afgekocht tot en met 31-07-2046

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1996
- Eengezinswoning
- Erfpachtcanon is afgekocht t/m 31-07-2046
- Gratis parkeren voor de deur
- Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren je bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je en/of jouw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Recently viewed