Sold

Sold: Osdorper Ban 533, 1069 GA Amsterdam

€375,000
Type of residence House, single-family house, terraced house, house on the water
Liveable area 134 m²

Note

General

Grote en goed afgewerkte eengezinswoning (ook wel waterwoning) met 4 slaapkamers, dakterras, steiger, balkon aan het water en eigen parkeerplek in de garage!

In het nog jonge project “De Stadstuinen”, bevindt zich op een mooie locatie in de rij woningen aan het water, deze riante en prachtig afgewerkte woning. De woning ligt aan de Osdorper Ban, dichtbij de oevers van de Sloterplas en nabij div... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, terraced house, house on the water
  Year of construction 2006
  Status Sold
 • Location

Features

Offer
Reference number 24550/4120710
Asking price €375,000
Service costs €140
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 28 August 2018
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house, house on the water
Type of construction Existing estate
Year of construction 2006
Rooftype Flat
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 134 m²
Content 435 m³
Surface area external, linked storage rooms 26 m²
Garden area 9 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Outdoors
Location At waterside
Residential area
Unobstructed view
On waterway
Type Sun terrace
Main garden Yes
Orientation South
Condition Well maintained
Energy consumption
Energy certificate A
Boiler
Heating source Gas
Year of manufacture 2016
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Parking Underground garage
Has a bath Yes
Has a balcony Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a parking place Yes

Definition

Grote en goed afgewerkte eengezinswoning (ook wel waterwoning) met 4 slaapkamers, dakterras, steiger, balkon aan het water en eigen parkeerplek in de garage!

In het nog jonge project “De Stadstuinen”, bevindt zich op een mooie locatie in de rij woningen aan het water, deze riante en prachtig afgewerkte woning. De woning ligt aan de Osdorper Ban, dichtbij de oevers van de Sloterplas en nabij diverse winkels aan het Osdorpplein en de Tussen Meer.

Wonen in een waterwoning is anders en bijzonder. Vanuit de woonkamer is er vrij uitzicht op veel groen en natuurlijk water. Het terras / balkon op woonkamerniveau, geeft je een gevoel van luxe, maar nog niet half zoveel als de eigen steiger die zich op waterniveau bevindt. Stel je zich eens voor, een eigen boot(je). Vanuit de woning heb je toegang tot open vaarwater richting de Sloterplas, grachtengordel in het centrum en zelfs de Vinkeveense plassen...

De woning is keurig afgewerkt en voorzien van extra luxe. Denk aan een prachtige, ruime keuken en een moderne badkamer, welke van alle gemakken is voorzien.

Indeling:
Middels een afgesloten entree (met bellentableau) bereikt u de binnenplaats met houten vlonder waar zich de voordeur en eigen entree bevindt.

Begane grond:
Entree, hal met toiletruimte. De woonkamer is gelegen aan de waterzijde en heeft toegang tot het terras/balkon dat gelegen is op het zuiden (bijna de gehele dag zon), met trap naar de (boot)steiger. De luxe keuken is v.v. diverse inbouwapparatuur. Tevens is deze woonlaag voorzien van vloerverwarming.

Eerste verdieping:
Ruime overloop, twee slaapkamers, waarvan één voorzien van schuifpui naar het balkon/dakterras (ook op het zuiden). De badkamer is voorzien van ligbad, separate douche, dubbele wastafel en tweede toilet.

Tweede verdieping:
Overloop, twee ruime slaapkamers en een wasruimte met aansluiting voor de wasmachine/droger en opstelling cv ketel.

Garage:
Middels het gedeelde trappenhuis zijn de parkeergarage en fietsenstalling bereikbaar welke zijn gelegen in de onderbouw van het complex.

Bereikbaarheid:
Diverse uitvalswegen (o.a. Ringweg A-10, A9 en A-4) zijn op enkele autominuten gelegen. Daarbij biedt de directe omgeving in alle gewenste richtingen mogelijkheden met het openbaar vervoer, zowel met de bus als de tram. Het treinstation op de Cornelis Lelylaan is op korte afstand gelegen. Vanaf hier is het Centraal Station, Amstel station, station Sloterdijk of Schiphol zeer goed bereikbaar.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2006
- Woonoppervlak: 134 m2
- Ligging aan vaarwater met eigen steiger
- Luxe afwerking van o.a. badkamer en keuken
- 4 slaapkamers
- Eigen parkeerplaats
- Veilig afgesloten wooncomplex
- Erfpachtcanon: € 3.858,45 per jaar, welke jaarlijks wordt geïndexeerd. Tijdvak tot 30 april 2055.

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren je bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je en/of je makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Virtual tour

Features by friends

 • Walking distance from shops, transport, doctor, dentist, school, hotel
  1
  Endorser
 • Private parking
  1
  Endorser
 • Clear view to the park
  1
  Endorser

What friends have to say

 • Friend photo The house is quite recent (built in 2006) and has all modern facilities (high speed internet, floor hitting) and requires little maintenance. The park behind the house and the canal offer a great and quite view from the terrace. The house is walking distance from shops (AH XL, Aldi, Lidle, etc.), transport (Tram 1 and 17), hotel, health (GP, pharmacy, dentist), restaurants and school/kinder garden Beside the private and secured parking, it is also possible to park for free in front of the building and/or the street so having more than 1 car won't be a problem. The deck in front of the house is secured and offers a safe place for the kids to play and ride their bicycle. The park behind the house is equipped with a playground and a football pitch. Nef

Video from friends

Recently viewed