Sold

Sold: Osdorper Ban 651, 1069 GA Amsterdam

€285,000
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Liveable area 78 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Keurig 3-kamerappartement met eigen parkeerplaats en een riant balkon op het zuid/westen, gelegen nabij uitvalswegen en met alle voorzieningen op loopafstand.

Indeling:
Hal/entree, welke toegang geeft tot de royale en lichte woonkamer met halfopen keuken (voorzien van diverse inbouwapparatuur) en schuifpui naar het ruime en zonnige balkon. Vanuit de halfopen keuken kom je in de handige inpandi... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
    Year of construction 2006
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24550/4547717
Asking price €285,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 06 June 2019
Construction
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Floor 7th floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 2006
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 78 m²
Content 261 m³
Surface area external, linked storage rooms 8 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Features
Water heating Central heating system
Parking Underground garage
Has a balcony Yes
Has a garage Yes
Has a parking place Yes
Has a storage room Yes

Definition

Keurig 3-kamerappartement met eigen parkeerplaats en een riant balkon op het zuid/westen, gelegen nabij uitvalswegen en met alle voorzieningen op loopafstand.

Indeling:
Hal/entree, welke toegang geeft tot de royale en lichte woonkamer met halfopen keuken (voorzien van diverse inbouwapparatuur) en schuifpui naar het ruime en zonnige balkon. Vanuit de halfopen keuken kom je in de handige inpandige berging met volop bergruimte, c.v. opstelling en aansluitingen voor wasmachine en droger.
Vanuit de hal kom je in de 2 slaapkamers, beide voorzien van een Frans balkon. Daarnaast een ruime, nette betegelde badkamer, voorzien van een wastafelmeubel met wastafel en douche. Tegenover de badkamer tref je het separate toilet met fonteintje. Zowel badkamer als toilet zijn tot aan het plafond betegeld.

Gebouw:
Het complex is gebouwd volgens een combinatie van traditionele bouw en systeembouw. Het complex heeft stenen gevels uitgevoerd in spouw, betonnen vloerlagen en een plat dak, welke voorzien is van bitumineuze dakbedekking. Er zijn twee liften in het complex aanwezig. Dit lichte 3-kamer appartement van ca. 78m2 is gelegen op de 7e verdieping van een zeer net complex. Het complex is voorzien van twee liften met toegang tot de fietsenstalling en heeft een gezonde en actieve vereniging van eigenaren. Het appartement is voorzien van dubbele beglazing en heeft een eigen cv-combiketel. Recent is glasvezel aangelegd. De parkeerplaats bevindt zich in de afgesloten parkeerkelder onder het naastgelegen complex.

Ligging:
Op loopafstand is het openbaar vervoer (tram lijn 1 & 17 naar CS en de bussen 19, 63 192) en binnen 5 à 10 minuten zit je op de A4, A9 & A10. Op circa 5 minuten lopen tref je winkelcentrum “Osdorpplein” waar de meeste bekende winkels zich bevinden. Ook tref je de Sloterplas aan met veel groen- en watervoorzieningen.

Erfpacht:
Het appartementencomplex ligt op een stuk grond dat eigendom is van de gemeente Amsterdam. Deze erfpacht is voortdurend en de vergoeding (canon) die de eigenaar van dit appartement aan de gemeente dient te betalen is voor vijftig jaren vooruitbetaald (tot en met 2055). Op deze erfpacht zijn de Algemene bepalingen van voortdurend erfpacht 2000 van toepassing. Kijk voor meer informatie op de website van gemeente Amsterdam.

Vereniging van Eigenaren:
Het betreft een appartementsrecht binnen een gezonde en actieve vereniging van eigenaren. Men betaalt maandelijks servicekosten aan deze vereniging. De maandelijkse kosten zijn € 106,- voor de woning en de parkeerplaats tezamen.

Bijzonderheden:
- Eigen parkeerplaats in afgesloten parkeerkelder
- Gezamenlijke fietsenberging in de onderbouw
- Woonoppervlakte circa 78m2
- Bouwjaar 2007
- Erfpacht is afgekocht voor 50 jaren (t/m 2055)
- Oplevering in overleg, kan snel.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Recently viewed