Sold subject to conditions

For sale: Piet Wiedijkstraat 28, 1068 NV Amsterdam

€260,000
€3,823.53/m2
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 68 m²
Liveable area 85 m²

Note

General

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT 25 NOVEMBER 2017.

In een rustige en kindvriendelijke omgeving is gelegen deze eengezinswoning met zonnige tuin op het westen. De woning beschikt over een heerlijke tuingerichte woonkamer, (casco) keuken, separaat toilet en een aparte berging op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn twee ruime slaapkamers... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house
    Year of construction 1960
    Status Sold subject to conditions
  • Location

Features

Offer
Reference number 12205/3800043
Asking price €260,000
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Last updated 14 December 2017
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Year of construction 1960
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 68 m²
Effective area 85 m²
Content 267 m³
Garden area 60 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Outdoors
Location On a quiet street
Residential area
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation West
Has a backyard entrance Yes
Condition Well maintained
Energy consumption
Energy certificate E
Boiler
Type of boiler Intergas HR
Heating source Gas
Year of manufacture 2010
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has cable TV Yes
Garden available Yes

Definition

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT 25 NOVEMBER 2017.

In een rustige en kindvriendelijke omgeving is gelegen deze eengezinswoning met zonnige tuin op het westen. De woning beschikt over een heerlijke tuingerichte woonkamer, (casco) keuken, separaat toilet en een aparte berging op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn twee ruime slaapkamers en een moderne badkamer met douchecabine. De zolder is nu nog een open ruimte met de cv-opstelling, maar kan zo een slaapverdieping van gemaakt worden. Er zijn diverse uitbreidingsmogelijkheden mogelijk bij deze woning. De canon voor de erfpacht is nog langdurig betaald tot en met medio 2061!!

Ligging:
De woning ligt net buiten de ring aan de rand van Osdorp, tussen het Osdorpplein, Nieuw Sloten (Belgiëplein) en het Hoofddorpplein. Winkels genoeg en alle voorzieningen welke men maar wenst in de nabije omgeving. Diverse openbaar vervoersmogelijkheden naar Centrum, Schiphol en Sloterdijk. Uitvalswegen A10 en A4 binnen 5 minuten bereikbaar. De omgeving is voorzien van veel groen en speelmogelijkheden voor kinderen.

Indeling:
Begane grond:
Entree; berging aan de voorzijde (zowel van binnen bereikbaar als vanaf de straatzijde); keuken (casco); separaat toilet; tuingerichte woonkamer; achtertuin van ongeveer 60 m² met vrijstaande houten berging.
Eerste verdieping:
Overloop; twee slaapkamers; badkamer met wastafel, douchecabine en de wasmachine aansluiting.
Tweede verdieping:
Open ruimte met de cv-opstelling (Intergas HR, 2010)

Bijzonderheden;

- Bouwjaar 1960
- Woonoppervlakte circa 85 m²
- Ruime achtertuin op het Westen van ongeveer 60 m²!
- Kunststof kozijnen voorzien van dubbelglas
- Verwarmd middels Intergas HR cv-ketel (2010)
- Erfpachtcanon afgekocht t/m 15 april 2061
- Projectnotaris Loyens & Loeff
- Verkoper verkoop met anti-speculatiebeding van 2 jaar
- Woning wordt verkocht voor zelfbewoning

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkse update op www.benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie.

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.
De gebruiksoppervlakte zoals vermeld in deze brochure en/of de aanmelding op Funda is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst verklaart (aspirant) koper voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Wij doen ons uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te bereken aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door (aspirant) koper aanvaard. (Aspirant) koper is/wordt uiteraard voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de eventuele koopsom. Verkoper en ERA Van de Steege aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Recently viewed