Sold

Sold: Pieter Calandlaan 226k, 1069 LA Amsterdam

€275,000
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Liveable area 78 m²

Note

General

Licht, zeer goed onderhouden en net afgewerkt 3- kamer appartement van 78 m2 met een zonnig balkon gelegen op de zevende en tevens bovenste verdieping van een nieuwbouwcomplex in Amsterdam Osdorp!

Dit appartement is gelegen op de 7e etage van dit goed onderhouden complex aan de Pieter Calandlaan. Het complex beschikt over een tweetal liften en wordt professioneel beheerd door een financieel gez... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
  Year of construction 2006
  Status Sold
 • Location

Features

Offer
Reference number 24550/4376465
Asking price €275,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 08 February 2019
Construction
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Floor 7th floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 2006
Rooftype Flat
Isolations Full
Surfaces and content
Effective area 78 m²
Content 243 m³
Surface area external, linked storage rooms 7 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location On a busy street
Residential area
Energy consumption
Energy certificate A
Features
Water heating Central heating system
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has an elevator Yes
Has sliding doors Yes
Has ventilation Yes

Definition

Licht, zeer goed onderhouden en net afgewerkt 3- kamer appartement van 78 m2 met een zonnig balkon gelegen op de zevende en tevens bovenste verdieping van een nieuwbouwcomplex in Amsterdam Osdorp!

Dit appartement is gelegen op de 7e etage van dit goed onderhouden complex aan de Pieter Calandlaan. Het complex beschikt over een tweetal liften en wordt professioneel beheerd door een financieel gezonde en actieve vereniging van eigenaren.

Indeling:
Je bereikt de entree van het appartement op de 7e verdieping. Je komt binnen in de hal welke toegang geeft tot de twee slaapkamers, het separate toilet, inpandige berging met wasmachineaansluiting, badkamer met douche en wastafel en als laatste bereik je de woonkamer. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het ruime op het zuiden gesitueerde balkon. Vanuit de woonkamer kom je in de half open keuken. De woonkamer heeft een grote op het zuiden gelegen raampartij waardoor deze kamer van zeer veel lichtinval geniet.

Het geheel wordt compleet gemaakt door een berging in de onderbouw.

Voor een verdere indruk van de indeling kun je de bijgesloten plattegronden bekijken.

Ligging:
De locatie is ideaal te noemen! Op een steenworp afstand vind je het Osdorpplein met een ruim winkelaanbod en voor de liefhebber het theater “De Meervaart”. Verder heb je alle mogelijkheden voor recreatie. De Sloterplas en het Sloterpark lenen zich uitstekend voor alle vormen van watersport, joggen, fietsen etc. Daarnaast bevindt zich in het Sloterpark het sportcentrum Sloterparkbad. Het openbaar vervoer richting Schiphol en Amsterdam-Centraal is eenvoudig te bereiken. De uitvalswegen A10, A9 en A4 zijn binnen enkele minuten aan te rijden. Kortom een ideale locatie om je te vestigen!

Erfpacht grond:
De woning is gelegen op grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De canon (de jaarlijkse huur voor deze grond) is afgekocht tot op 31-03-2054. Deze erfpacht is voortdurend en hierop zijn van toepassing de algemene bepalingen 2000 . Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Amsterdam.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2006
- Appartementsrecht
- Servicekosten bedragen € 142,05 p.m. (opstalverzekering en reservering groot en klein onderhoud)
- Erfpachtcanon afgekocht tot 2054
- Afgelopen april is de woning nog opnieuw gestuukt, alle ruimtes gewit en nieuwe laminaat vloer
- Het complex is voorzien van elektrische deuren. Zeer goed toegankelijk dus voor ouderen of gehandicapten.
- Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Virtual tour

Features by friends

 • Zonnig balkon
  1
  Endorser
 • Goed geïsoleerd
  1
  Endorser
 • Voorzieningen dichtbij
  1
  Endorser
 • Fijne lichtinval
  1
  Endorser
 • Vrij uitzicht
  1
  Endorser
 • Dichtbij OV
  1
  Endorser
 • Kindvriendelijke buurt
  1
  Endorser
 • Energiezuinig
  1
  Endorser
 • Gezellige buren
  1
  Endorser

What friends have to say

 • Friend photo Wij hebben 12 jaar lang genoten van de Pieter Calandlaan 226-k, Amsterdam maar nu beide kinderen groter worden hebben wij besloten ons huis te verlaten. Het is altijd heerlijk om in de woonkamer te zitten! Dankzij het grote aantal ramen is er altijd voldoende licht en uitzicht. Ook is het heerlijk rustig in huis. Via de schuifpui kom je op het ruime zonnige balkon(op het zuiden) en heb je de hele dag door een heerlijk zonnetje. In het voorjaar van 2018 is de woning volledig opgeknapt d.m.v. nieuw stucwerk, alle plafonds gewit, nieuwe laminaatvloer door de gehele woning en vaste kasten in de slaapkamers. Natasja van Voorst

Video from friends

Recently viewed