Sold

Sold: Pieter Vlamingstraat 109, 1093 DL Amsterdam

€475,000
Type of residence Apartment, mezzanine, apartment
Liveable area 91 m²

Note

General

Heerlijk ruim vier-kamer appartement van 91 m2 in de Dapperbuurt! Het appartement is om de hoek gelegen van het Oosterpark, de Dappermarkt en het Flevopark. Met recht een toplocatie dus!

Indeling:

Appartement
Entree op de tweede woonverdieping. Hal met toegang tot de slaapkamer, toilet en overloop. Via de overloop heb je toegang tot nagenoeg alle vertrekken. De woonkamer is ruim en licht t... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, mezzanine, apartment
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24461/4278654
Asking price €475,000
Service costs €104
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 28 November 2018
Construction
Type of residence Apartment, mezzanine, apartment
Floor 2nd floor
Type of construction Existing estate
Rooftype Flat
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 91 m²
Content 266 m³
Surface area external, linked storage rooms 6 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Outdoors
Location Residential area
Boiler
Heating source Gas
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes

Definition

Heerlijk ruim vier-kamer appartement van 91 m2 in de Dapperbuurt! Het appartement is om de hoek gelegen van het Oosterpark, de Dappermarkt en het Flevopark. Met recht een toplocatie dus!

Indeling:

Appartement
Entree op de tweede woonverdieping. Hal met toegang tot de slaapkamer, toilet en overloop. Via de overloop heb je toegang tot nagenoeg alle vertrekken. De woonkamer is ruim en licht te benoemen! Aan de woonkamer grenzen twee ruime slaapkamers waarvan de laatste toegang geeft tot het balkon. Het balkon ligt ideaal op het zuiden waardoor je heerlijk van de zon kunt genieten. Aan de andere kant van het appartement bevindt zich de derde slaapkamer en de keuken. De nieuwe luxe keuken is heerlijk ruim en is daarom ook zeer geschikt als eet-keuken. Deze is voorzien van een vaatwasser, koelkast, gasfornuis en combi-oven (merk; SMEG). Tussen de voor en achterzijde is de nieuw betegelde badkamer te betreden. Deze is voorzien van een douche, wasmeubel en de wasmachine- en droger-aansluiting.

De gehele woning is opnieuw geschilderd en er ligt een nieuwe laminaat vloer in. (ISO gecertificeerde geluidsisolatie ondervloer)

De woning ligt in de Dapperbuurt tussen het Oosterpark, Tropenmuseum en de gezellige Dappermarkt, op loopafstand van Artis en Brouwerij 't IJ. Het Centrum van Amsterdam ligt op nog geen 10 minuten fietsen terwijl je ook zo de stad uit bent voor mooie fietstochten langs de Amstel. Amsterdam Oost heeft u veel te bieden; denk aan alle horeca ontwikkelingen en vele nieuwe winkels en boetiekjes in de Javastraat, Linnaeusstraat en op Beukenplein. Met LouieLouie om de hoek, Studio K op loopafstand en diverse groenteboeren, viswinkels en slagers, is er voor ieder wat wils. Overige boodschappen doe je in de vele buurtwinkels in de buurt zoals Eric's delicatessen aan Beukenplein of in het winkelgebied Oostpoort aan de Linnaeusstraat (met o.a. H&M, Hema, Douglas, etc.). Voor de hardlopers en parkgenieters; Het Oosterpark en het Flevopark liggen op steenworp afstand.

Bijzonderheden:

- Woonoppervlakte ca. 91 m2
- Erfpacht afgekocht t/m 15-05-2043
- Nieuwe keuken met SMEG apparatuur!
- Gehele woning is geschilderd
- Nieuw gelegde laminaat vloer!
- Balkon op het zuiden
- Nieuwe gordijnen zijn klaargemaakt om opgehangen te worden!
- Berging in onderbouw
- Servicekosten bedragen ca. € 104,- p.m.
- Om de hoek van de Dappermarkt
- CV-installatie Intergas uit 2010
- Oplevering in overleg (kan direct)

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Virtual tour

Recently viewed