Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: President Allendelaan 355, 1068 VM Amsterdam

€275,000
Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
Liveable area 88 m²
Acceptance By consultation
Status Sold subject to conditions

Note

Riant en modern 3-kamer appartement (88m2) met eigen parkeerplaats, balkon én een terras van 30m2!

VIRTUEEL BEZICHTIGEN? BEZOEK ONZE WEBSITE VOOR EEN 3D VIEW VAN DEZE WONING!

Riant en modern 3-kamer appartement (88m2) met eigen parkeerplaats, balkon én een terras van 30m2! De lichte woning ligt op de benedenverdieping van het fraai vormgegeven complex ’t Waterfort.

De woning heeft veel buitenruimte, zodat u optimaal kunt genieten van de prachtige ligging in het water van de Sloterplas aa... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
    Year of construction 2006
    Status Sold subject to conditions
  • Location

Features

Offer
Reference number 24550/3421023
Fixed price €275,000
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Last updated 01 September 2016
Construction
Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 2006
Rooftype Flat
Isolations Full
Surfaces and content
Effective area 88 m²
Content 290 m³
Surface area external, linked storage rooms 11 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location At waterside
Near park
Residential area
Garden
Type Sun terrace
Main garden Yes
Orientation East
Condition Well maintained
Boiler
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Parking Underground garage
Has a bath Yes
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has an elevator Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a parking place Yes
Has a storage room Yes
Has ventilation Yes

Definition

VIRTUEEL BEZICHTIGEN? BEZOEK ONZE WEBSITE VOOR EEN 3D VIEW VAN DEZE WONING!

Riant en modern 3-kamer appartement (88m2) met eigen parkeerplaats, balkon én een terras van 30m2! De lichte woning ligt op de benedenverdieping van het fraai vormgegeven complex ’t Waterfort.

De woning heeft veel buitenruimte, zodat u optimaal kunt genieten van de prachtige ligging in het water van de Sloterplas aan de rand van het rustgevende Sloterpark.

Indeling:
Vanaf het keurig verzorgde binnenplein betreedt u via het riante terras de woning. Vanuit de ruime hal loopt u de lichte woonkamer in vanwaar u een prachtig uitzicht heeft op de oever en het water van de Sloterplas. De gehele voorzijde van de woonkamer bestaat uit ramen en een schuifpui via welk u het ruime terras betreedt. Hier kunt u heerlijk privé genieten van het uitzicht en de zon, het balkon is namelijk gelegen op het zuidwesten.
In het hoogwaardig afgewerkte appartement, dat van alle gemakken is voorzien, heeft u de beschikking over een zeer ruim woongedeelte met open keuken. Deze is strak en modern en voorzien van diverse inbouwapparatuur.
Uitkijkend over de rustige binnenplaats zijn de twee ruime slaapkamers gelegen, die beide geschikt zijn voor een tweepersoonsbed. De badkamer is v.v. ligbad, aparte inloop douchecabine en wastafel. Het toilet is separaat. In de interne bergruimte vindt u de wasmachine- en drogeraansluiting en een HR c.v.-ketel. Tevens heeft u de beschikking over een ruime berging in de onderbouw, alsmede de eigen parkeerplaats in de garage.

Ligging:
Het appartement is gelegen in een kindvriendelijke wijk aan de rand van het Sloterpark en de Sloterplas. Zowel 's zomers als 's winters geniet u van het water en het park. Op loopafstand van het appartement ligt het Osdorpplein, met een diversiteit aan winkels en restaurants en ook theater de Meervaart. Uw dagelijkse boodschappen doet u in de nabije omgeving. Er zijn uitstekende openbaar vervoermogelijkheden, waarmee u binnen 15 minuten in hartje Amsterdam bent; waaronder diverse busverbindingen en tramlijnen 1, 7, 14 & 17, evenals NS station Lelylaan. Ook de uitvalswegen A4, A5, A9 en de ring A10 zijn binnen enkele minuten te bereiken. Om de hoek vindt u diverse sportfaciliteiten, zoals een nieuw modern health- en fitnesscenter, tennisvelden en het Sloterpark zwembad.
In dit deel van de stad is parkeren veelal nog kosteloos. Hiervoor is ruim gelegenheid direct om het complex.
Het gebouw ‘t Waterfort is gebouwd in 2006 en door zijn markante vormgeving een voorbeeld van prachtige, moderne architectuur. Vanwege de ligging in de Sloterplas beschikt het gebouw over een privé-aanlegsteiger, waar u de mogelijkheid heeft om uw eigen boot aan te leggen.

Erfpacht:
Het appartementencomplex ligt op een stuk grond dat eigendom is van de gemeente Amsterdam. Deze erfpacht is voortdurend en de vergoeding (canon) die de eigenaar van dit appartement aan de gemeente dient te betalen is afgekocht (tot 31-12-2054). Kijk voor meer informatie op www.erfpacht.amsterdam.nl.

Vereniging van Eigenaren:
Het betreft een appartementsrecht binnen een actieve en gezonde Vereniging van Eigenaren (VvE), onder beheer van de Bank voor de Bouwnijverheid. Men betaalt maandelijks servicekosten aan de Vereniging, waar o.a. de schoonmaak, opstalverzekering en groot (toekomstig) onderhoud van wordt betaald. De servicekosten bedragen € 105,00 per maand.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 88 m2
- Bouwjaar 2006
- Mooie, goed onderhouden binnenplaats
- Eigen parkeerplaats in ondergrondse garage
- Berging in kelder
- Privé-aanlegsteiger
- Servicekosten € 105,- per maand (incl. parkeerplaats, opstalverzekering & reservering onderhoud), zeer gezonde VVE
- Erfpacht afgekocht tot 31-12-2054
- Balkon en Terras
- Oplevering in overleg

Floor plans

Extra

Virtual tour

Recently viewed