Sold

Sold: Prins Hendrikkade 151A, 1011 AV Amsterdam

€650,000
Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
Liveable area 155 m²

Note

General

Als je aan de Prins Hendrikkade woont, deel je de straat (kade) met een aantal imposante panden/ buren w.o. het Scheepvaarthuis, Park Plaza Victoria, de Sint-Nicolaaskerk en de Schreirestoren. Maar eigenlijk kun je ook het Centraal Station en Nemo in dit rijtje plaatsen. Vanuit het driedubbele benedenhuis met dakterras en patio is Nemo zelfs te zien! Een bijzonder speels en licht appartement met v... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24461/3757951
Asking price €650,000
Service costs €122
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 08 June 2018
Construction
Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Rooftype Composite
Isolations Party insulated glazing
Secondary glazing
Surfaces and content
Effective area 155 m²
Content 442 m³
Surface area external, linked storage rooms 23 m²
Garden area 12 m²
Mapping
Number of floors 2 (and one basement)
Number of rooms 4 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location On a busy street
City centre
Residential area
Unobstructed view
Type Patio
Main garden Yes
Orientation South
Condition Normal
Boiler
Type of boiler HR
Heating source Gas
Year of manufacture 2005
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has a bath Yes
Has cable TV Yes
Garden available Yes

Definition

Als je aan de Prins Hendrikkade woont, deel je de straat (kade) met een aantal imposante panden/ buren w.o. het Scheepvaarthuis, Park Plaza Victoria, de Sint-Nicolaaskerk en de Schreirestoren. Maar eigenlijk kun je ook het Centraal Station en Nemo in dit rijtje plaatsen. Vanuit het driedubbele benedenhuis met dakterras en patio is Nemo zelfs te zien! Een bijzonder speels en licht appartement met veel mogelijkheden. Want hoewel de NEN oppervlakte officieel 110 m2 is, is met het souterrain erbij ca. 155 m2 woonoppervlak te realiseren. Ook is het mogelijk om in het souterrain een zelfstandige werkruimte of woonruimte te maken. Er is namelijk voldoende hoogte in het souterrain en er is daglicht en natuurlijke ventilatie. Ook is het souterrain separaat te bereiken. Ideaal dus voor kantoor aan huis of een zelfstandige woonruimte (voor een thuiswonend kind, die graag zelfstandig wil wonen). En buiten zitten is ook geen probleem dankzij de dubbele buitenruimte.

Om alvast een indruk te geven van de mogelijkheden en om een goeie voorstelling te geven van hoe het appartement, en in het bijzonder het souterrain, eruit kan komen te zien, hebben wij alvast een nieuwe indeling bedacht en impressies gemaakt van de nieuwe situatie. Bekijk de foto's en de plattegronden.

Indeling:

Woonlaag 1 (straatniveau):
Entree, ruime woonkamer aan de voorzijde met zicht op de kade en Oosterdok, open woonkeuken met eetgedeelte, patio, toilet, trap naar het souterrain en een riante slaapkamer met eigen badkamer (met douche en wastafel).

Woonlaag 2 (1e verdieping):
Overloop met toegang tot een wasruimte, een ruime slaapkamer met inloopkast en eigen badkamer v.v. ligbad, toilet en wastafel. Vanuit de slaapkamer is er een vaste trap naar het dakterras.

Woonlaag 3 (souterrain):
Nader in te vullen ruimte van ca. 45 m2 met voldoende stahoogte. Deze ruimte is ook buitenom vanaf de kade te bereiken. Eventueel is een deel van deze ruimte in gebruik te nemen als (fietsen-)berging, waarna er nog voldoende mogelijkheden overblijven om te wonen (of werken).

Dakterras:
Het dakterras is gelegen op het zuiden en ca. 23 m2 groot.

Bijzonderheden:
- Eigen grond
- Patio op de begane grond en dakterras op de 2e verdieping
- 110 m2 NEN, 155 m2 inclusief souterrain
- Rijksmonument
- Servicekosten € 122,48 per maand
- Actieve VvE, buitenschilderwerk 2017
- Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Extra

Recently viewed