Definition

Prachtig ruim 4-kamer appartement met 2 grote terrassen in Buiksloterham in Amsterdam-Noord.
Het appartement is gelegen op de 3de verdieping.

Buiksloterham maakt deel uit van de Noordelijke IJ-oevers en transformeert naar een duurzaam gebied waar wonen en werken vanzelfsprekend naast elkaar plaatsvinden.

Het is een waterrijk gebied met veel potentie en is volop in ontwikkeling. Veel pioniers hebben zich de afgelopen jaren in Buiksloterham gevestigd en het is inmiddels  "the place to be".

De locatie Buiksloterham grenst aan Overhoeks en het NDSM terrein en ligt (via de pont) op 5 minuten fietsen van het Centrum. Metrostation Noorderpark en de pont over het IJ zorgen voor een goede en directe verbinding met het centrum van Amsterdam. Ook met eigen vervoer is dit een perfecte locatie met een goede en snelle verbinding met de A-10 en andere uitvalswegen.

In dit bijzondere gebied wordt Kavel 20 D, gelegen aan de Ridderspoorweg, ontwikkeld. 
In totaal omvat het complex 17 appartementen waarvan er reeds 15 zijn verkocht. Het gebouw bestaat uit 
8 bouwlagen. Het project wordt geheel energie neutraal en circulair gebouwd (EPC=O). Verwarming geschiedt middels vloerverwarming en warmte-koude opslag.

Het appartement is gelegen op de 3 verdieping en is bereikbaar met een lift. Via een L-vormige hal bereikt u 2 slaapkamers en de grote woonruimte van ca. 64,5  m2 met (casco ) woonkeuken. Tevens bevindt zich hier de casco badkamer. De 3e slaapkamer beschikt over een eigen (casco) badkamer die zowel vanuit de slaapkamer als vanuit de woonkamer bereikbaar is. Deze slaapkamer beschikt tevens over ruime inloopkast. Grenzend aan de woonkeuken bevindt zich een bijkeuken en in de hal bevindt zich een separaat casco toilet. Vanuit alle kamers is er toegang tot één van de 2 grote terrassen.

De woning beschikt over 2 parkeerplaatsen.
Koopsom voor beide parkeerplaatsen is € 54.000,- v.o.n. (niet in de koopsom van de woning inbegrepen)

Erfpacht
In de koopsom van de woning is, tot en met 31 augustus 2019, een erfpachtcanon van € 4.964,- inbegrepen.
In de koopsom van de parkeerplaatsen is, tot en met 31 augustus 2019, een erfpachtcanon van € 52,- per parkeerplaats inbegrepen.

Bijzonderheden:
- royaal appartement met 2 grote terrassen
- in aanbouw, indicatie oplevering voorjaar 2020
- 4 kamers, waarvan 3 slaapkamers
- 1 van de slaapkamers is voorzien van een inloopkast en eigen (casco) badkamer
- 2 badkamers
- woonkeuken met bijkeuken
- de woning wordt casco geleverd, exclusief sanitair, tegelwerk en keuken
- 2 parkeerplaatsen ( niet in koopsom van de woning begrepen)

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of u je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan. 

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Features