Definition

In Cruquiuswerf komen vijf Town Houses die in grootte variëren van 141 tot 154 m². Deze vijfkamerwoningen liggen aan de kade en hebben zowel een achtertuin als een geweldig dakterras op de derde verdieping. Hier geniet je van een fantastisch uitzicht over het water en van de voorbijvarende bootjes.  
  

- Town House oppervlakte 141 m² tot 154 m² 
- Vijfkamer woning, met diverse indelingsmogelijkheden 
- Ruime woon- en leefkeuken 
- Buitenruimte: totaal ca. 30 m² 
- Type buitenruimte: tuin en dakterras 
- Ruimte voor werken aan huis op de begane grond 
- Berging voor fietsen e.d. op de begane grond 
- Siematic keuken 
- Badkamer met ligbad en toilet (Duravit Starck) 
- Extra separaat toilet 
- Voldoende bergruimte 
- Vloerverwarming door middel van een warmtepomp: lekker koel in de zomer en behaaglijk warm in de winter. Gasloos, dus milieuvriendelijk 
- Het is mogelijk om de indeling van de woning aan te passen aan jouw woonwensen 

De VO.N.-prijzen zijn o.b.v. jaarlijkse erfpachtcanon. 

Ter inspiratie vind je van de Town Houses één uitgewerkte en ingerichte plattegronden. De maatvoering is indicatief en kan aan kleine afwijkingen onderhevig zijn. Alle technische plattegronden van de Town Houses vind je op de website onder documentatie of als je op het bouwnummer klikt voor meer informatie. 


De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan. 

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Features