Sold

Sold: Ruimzicht 292, 1068 CZ Amsterdam

€289,500
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Liveable area 97 m²

Note

General

Schitterend aan de Sloterplas en het Sloterpark gelegen 3-kamer appartement van 97 m2!

Dit prachtige appartement is gelegen op de zesde verdieping van het complex Torenwijck I. Het complex wordt beheerd door een actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren.

Indeling:
Je komt binnen in de keurig hal van het complex. Middels 2 liften is het appartement op de zesde verdieping bereik... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
    Year of construction 1966
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24550/3817220
Asking price €289,500
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 01 March 2018
Construction
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Floor 6th floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 1966
Rooftype Flat
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 97 m²
Content 305 m³
Surface area external, linked storage rooms 6 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location Near park
Residential area
Unobstructed view
Energy consumption
Energy certificate E
Features
Water heating Electric boiler
Heating Collective heating
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has an elevator Yes

Definition

Schitterend aan de Sloterplas en het Sloterpark gelegen 3-kamer appartement van 97 m2!

Dit prachtige appartement is gelegen op de zesde verdieping van het complex Torenwijck I. Het complex wordt beheerd door een actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren.

Indeling:
Je komt binnen in de keurig hal van het complex. Middels 2 liften is het appartement op de zesde verdieping bereiken. Hier kom je binnen in de hal met de meterkast. Vanuit de hal heeft u toegang tot het recent vernieuwde separate toilet en de woonkamer. De 2 ruime slaapkamers (voorheen 3) zijn bereikbaar vanuit de woonkamer. De afgesloten keuken is tevens bereikbaar vanuit de woonkamer. De recent vernieuwde badkamer welke is voorzien van een douchecabine, wastafel en de wasmachine aansluiting is bereikbaar vanuit de keuken. Het appartement beschikt over maar liefst 2 balkons. Het op het noorden gesitueerde balkon is bereikbaar vanuit zowel de slaapkamer als de keuken. Het op het westen gesitueerde balkon is bereikbaar vanuit de woonkamer. Het geheel wordt compleet gemaakt door een berging op de begane grond.

Voor een verdere indruk van de indeling kun je de bijgesloten plattegrond bekijken.

Bouw:
Het complex ‘Torenwijck I’ is gebouwd omstreeks 1966 maar was zijn architectuur ver vooruit. Het heeft stenen gevels uitgevoerd in spouw, betonnen vloerlagen en een plat dak, welke voorzien is van een bitumineuze dakbedekking. Het appartement is geheel voorzien van dubbele beglazing en wordt verwarmd door middel van blokverwarming. De warmwatervoorziening betreft een elektrische huurboiler.

Ligging:
Het complex ligt aan de rand van de Sloterplas en eenmaal buiten loop je direct het Sloterpark in. Op loopafstand (2 minuten) tref je het Osdorpplein met een diversiteit aan winkels waaronder: Albert Heijn, HEMA, Blokker en verder nog tientallen andere populaire winkels. Vanaf het plein heeft u ook diverse openbaar vervoersmogelijkheden naar Amsterdam CS, Station Lelylaan, Sloterdijk en Schiphol. Met de auto (vrij parkeren) ben je binnen enkele minuten op zowel de A10, A9 als A5. Kortom een ideale locatie om je te vestigen!

Eigendomssituatie:
De woning is gelegen op grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De canon (de jaarlijkse huur voor deze grond) bedraagt € 114,35 en is een vast bedrag tot 15-06-2038. De erfpachtbepalingen van 1937 welke zijn gewijzigd in 1955 zijn van toepassing en de erfpacht is voortdurend. Kijk voor meer informatie op www.erfpacht.amsterdam.nl

Kenmerken:
- Bouwjaar 1966
- Woonoppervlak 97 m2
- Appartementsrecht
- Erfpacht € 114,35 per jaar, vaste canon tot 15-06-2038
- Servicekosten €215,52 per maand (inclusief reservering onderhoud en de opsalverzekering)
- De woning wordt verwarmd door blokverwarming
- Volledig voorzien van dubbelglas
- Berging in de onderbouw
- Oplevering in overleg.

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren je bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je en/of jouw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Recently viewed