Sold

Sold: Ruimzicht 306, 1068 DA Amsterdam

€225,000
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Liveable area 51 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Wil je vanuit jouw woonkamer en vanaf je balkon genieten van het mooiste uitzicht over het Sloterpark en de Sloterplas. Dan is dit jouw ideale appartement!

Dit appartement van 51 m2 is gelegen op de negende verdieping van het complex Torenwijck I aan de Sloterplas en het Sloterpark. Het complex beschikt over een dubbele liftinstallatie en wordt beheerd door een actieve en financieel gezonde Ver... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
    Year of construction 1966
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24550/4447203
Asking price €225,000
Service costs €170
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 12 April 2019
Construction
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Floor 9th floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 1966
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 51 m²
Content 155 m³
Surface area external, linked storage rooms 4 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 2 of which (1 bedroom)
Outdoors
Location At waterside
Near park
Unobstructed view
Energy consumption
Energy certificate E
Features
Water heating Electric boiler
Has a balcony Yes
Has a storage room Yes

Definition

Wil je vanuit jouw woonkamer en vanaf je balkon genieten van het mooiste uitzicht over het Sloterpark en de Sloterplas. Dan is dit jouw ideale appartement!

Dit appartement van 51 m2 is gelegen op de negende verdieping van het complex Torenwijck I aan de Sloterplas en het Sloterpark. Het complex beschikt over een dubbele liftinstallatie en wordt beheerd door een actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren.

Indeling:
Je komt binnen in de in hal van het complex. Middels 2 liften bereik je het appartement op de negende verdieping. Hier kom je binnen in de hal met de meterkast. Vanuit de hal is er toegang tot de badkamer welke is voorzien van een douche, toilet, wastafel en de wasmachine aansluiting. Verder bereik je vanuit de hal de woonkamer met de open keuken. Het op het oosten gesitueerde balkon met panoramisch uitzicht over de Sloterplas en de slaapkamer met inbouwkast zijn beiden te bereiken vanuit de woonkamer. Op de begane grond beschikt het appartement nog over twee bergingen.

Bouw:
Het complex ‘Torenwijck I’ is gebouwd in 1966 maar was zijn architectuur ver vooruit. Het heeft stenen gevels uitgevoerd in spouw, betonnen vloerlagen en een plat dak, welke voorzien is van een bitumineuze dakbedekking. Het appartement is geheel voorzien van dubbele beglazing en wordt verwarmd door middel van blokverwarming. De warmwatervoorziening betreft een elektrische boiler.

Ligging:
Het appartement is gelegen aan de rand van de erg mooie Sloterplas en het Sloterpark. Op loopafstand vind je winkelcentrum Osdorpplein (met een diversiteit aan winkels en theater De Meervaart) en diverse openbaar vervoermogelijkheden (diverse busverbindingen en tramlijn 1 en 17). In de nabijheid van de woning zijn diverse uitvalswegen (A4, A9 en A10) en rondom het complex is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Eigendomssituatie:
De woning is gelegen op grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De canon (de jaarlijkse huur voor deze grond) bedraagt € 75,78 en kan voor het eerst worden aangepast op 15 juni 2038. De erfpachtbepalingen van 1955 zijn van toepassing en de erfpacht is voortdurend. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Amsterdam.

Bijzonderheden:
- Prachtig uitzicht!
- Woonoppervlak: 51 m2
- Bouwjaar 1966
- 2 bergingen
- Servicekosten bedragen € 170,29 (inclusief stookkosten, opstalverzekering en reservering onderhoud)
- Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Virtual tour

Recently viewed