Sold

Sold: Sam van Houtenstraat 269B, 1067 JK Amsterdam

€250,000
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Liveable area 71 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Mooi en praktisch ingedeeld 4-kamer appartement van 71 m2 gelegen op de tweede verdieping, gelegen in een recent gerenoveerd complex van de "Dudokhaken". De woning ligt vlakbij de Sloterplas en Spaarnwoude, perfecte plekken voor sportieve activiteiten en voor kinderen om te spelen. Nog dichter bij huis vind je tal van winkels en restaurants, op het Lambertus Zijlplein zijn supermarkten en allerhan... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
    Year of construction 1956
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24550/4454830
Asking price €250,000
Service costs €109
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 03 May 2019
Construction
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Floor 2nd floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 1956
Rooftype Flat
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 71 m²
Content 177 m³
Surface area external, linked storage rooms 6 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Outdoors
Location Residential area
Features
Water heating Centrally supplied
Has a balcony Yes
Has a storage room Yes

Definition

Mooi en praktisch ingedeeld 4-kamer appartement van 71 m2 gelegen op de tweede verdieping, gelegen in een recent gerenoveerd complex van de "Dudokhaken". De woning ligt vlakbij de Sloterplas en Spaarnwoude, perfecte plekken voor sportieve activiteiten en voor kinderen om te spelen. Nog dichter bij huis vind je tal van winkels en restaurants, op het Lambertus Zijlplein zijn supermarkten en allerhande winkels gevestigd.

Indeling:
Hal, woonkamer, 3 slaapkamers, separaat toilet, dichte keuken (2009) v.v. inbouwapparatuur, badkamer met douche en wasmeubel. Het ruime balkon is op het zuiden gelegen. De woning is v.v. van een parketvloer.

Op de begane grond tref je de berging met daglichttoetreding aan. Tevens is er een gemeenschappelijke tuin aanwezig.

Bouw:
Het complex is gerenoveerd in 2009. Het heeft stenen gevels uitgevoerd in spouw, betonnen vloerlagen en een plat dak, welke voorzien is van bitumineuze dakbedekking. Het appartement is volledig geïsoleerd en beschikt over een mechanisch ventilatie systeem.

Ligging:
Het appartement ligt in een zeer rustig gedeelte van de wijk Geuzenveld/Slotermeer. Op loopafstand bevinden zich alle benodigde winkels aan het Lambertus Zijlplein. De supermarkt bevindt zich aan de overkant van het appartementencomplex. In de directe omgeving treft u diverse tram- en busverbindingen. De uitvalswegen de ring A10, A9 en de A4 zijn binnen enkele minuten aan te rijden. Ook Schiphol is zowel met de bus als met de auto zeer makkelijk en snel te bereiken.

Erfpacht grond:
Het complex ligt op een perceel grond dat eigendom is van de gemeente Amsterdam. De huidige eigenaar heeft de vergoeding voor de erfpacht, de canon, voor 50 jaren aan de gemeente vooruitbetaald. De koper zal dus tot 15 september 2059 geen canonbetalingen meer te hoeven voldoen. Op deze erfpacht zijn de Algemene bepalingen van 2000 van toepassing. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Amsterdam.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 71 m2
- Gerenoveerd in 2009
- Erfpacht afgekocht tot en met 15 september 2059
- Servicekosten: € 109,- per maand
- Oplevering in overleg, kan spoedig!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Video from friends

Recently viewed