Sold

Sold: Sam van Houtenstraat 279D, 1067 JK Amsterdam

€250,000
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Liveable area 67 m²

Note

General

Mooi en praktisch ingedeeld 4-kamer appartement op de vierde verdieping, gelegen in een recent gerenoveerd complex van de "Dudokhaken". De woning ligt vlakbij de Sloterplas en Spaarnwoude, perfecte plekken voor sportieve activiteiten en voor kinderen om te spelen. Nog dichter bij huis vindt u tal van winkels en restaurants, op het Lambertus Zijlplein zijn supermarkten en allerhande winkels gevesti... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
    Year of construction 1956
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24550/4193817
Asking price €250,000
Service costs €100
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 02 November 2018
Construction
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Floor 4th floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 1956
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 67 m²
Content 205 m³
Surface area external, linked storage rooms 6 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Outdoors
Location Residential area
Energy consumption
Energy certificate C
Features
Water heating Centrally supplied
Heating District heating
Has a balcony Yes

Definition

Mooi en praktisch ingedeeld 4-kamer appartement op de vierde verdieping, gelegen in een recent gerenoveerd complex van de "Dudokhaken". De woning ligt vlakbij de Sloterplas en Spaarnwoude, perfecte plekken voor sportieve activiteiten en voor kinderen om te spelen. Nog dichter bij huis vindt u tal van winkels en restaurants, op het Lambertus Zijlplein zijn supermarkten en allerhande winkels gevestigd.

Indeling:
Hal, woonkamer, 3 slaapkamers, separaat toilet, keuken v.v. inbouwapparatuur, badkamer met douche en wasmeubel. Het ruime balkon is op het zuiden gelegen. De woning is v.v. van een parketvloer. Op de begane grond treft u de berging met daglichttoetreding aan. Tevens is er een gemeenschappelijke tuin aanwezig.

Bouw:
Het complex is gerenoveerd in 2009. Het heeft stenen gevels uitgevoerd in spouw, betonnen vloerlagen en een plat dak, welke voorzien is van bitumineuze dakbedekking. Het appartement is volledig geïsoleerd en beschikt over een mechanisch ventilatie systeem.

Ligging:
Het appartement ligt in een zeer rustig gedeelte van de wijk Geuzenveld/Slotermeer. Op loopafstand bevinden zich alle benodigde winkels aan het Lambertus Zijlplein. De supermarkt bevindt zich aan de overkant van het appartementencomplex. In de directe omgeving treft u diverse tram- en busverbindingen. De uitvalswegen de ring A10, A9 en de A4 zijn binnen enkele minuten aan te rijden. Ook Schiphol is zowel met de bus als met de auto zeer makkelijk en snel te bereiken.

Erfpacht grond:
Het complex ligt op een perceel grond dat eigendom is van de gemeente Amsterdam. De huidige eigenaar heeft de vergoeding voor de erfpacht, de canon, voor 50 jaren aan de gemeente vooruitbetaald. De koper zal dus tot 15 september 2059 geen canonbetalingen meer te hoeven voldoen. Op deze erfpacht zijn de Algemene bepalingen van 2000 van toepassing. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Amsterdam.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 67 m2
- Gerenoveerd in 2009
- Erfpacht afgekocht tot en met 15 september 2059
- Servicekosten: ca. € 100,- per maand
- GSO installatie (Centrale satelliet ontvangst). Er mogen geen schotels aan de gevel worden geplaatst
- Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Virtual tour

Video from friends

Recently viewed