Sold

Sold: Spaarndammerdijk 257, 1013 ZW Amsterdam

€350,000
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Liveable area 56 m²

Note

General

Heerlijke drie-kamer bovenwoning van 56m2 met balkon (Z) en berging, in de hippe Spaarndammerbuurt!

Het appartement maakt deel uit van een actieve VvE. Het complex is netjes onderhouden en heeft een prachtige, authentieke uitstraling.

Indeling:
Entree, hal, separaat toilet, woonkamer aan de voorzijde, dichte keuken aan de achterzijde v.v. inbouwapparatuur, hoofdslaapkamer aan de achterzij... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
  Year of construction 1919
  Status Sold
 • Location

Features

Offer
Reference number 24550/4190023
Asking price €350,000
Service costs €78
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 17 October 2018
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Floor 2nd floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 1919
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 56 m²
Content 165 m³
Surface area external, linked storage rooms 6 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location Residential area
Unobstructed view
Energy consumption
Energy certificate D
Boiler
Heating source Gas
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has a balcony Yes

Definition

Heerlijke drie-kamer bovenwoning van 56m2 met balkon (Z) en berging, in de hippe Spaarndammerbuurt!

Het appartement maakt deel uit van een actieve VvE. Het complex is netjes onderhouden en heeft een prachtige, authentieke uitstraling.

Indeling:
Entree, hal, separaat toilet, woonkamer aan de voorzijde, dichte keuken aan de achterzijde v.v. inbouwapparatuur, hoofdslaapkamer aan de achterzijde, met vaste kast, tweede slaapkamer aan voorzijde, badkamer v.v. douche, wastafel en wasmachineaansluiting, balkon aan de achterzijde (Z).

Tevens heeft u de beschikking over een externe berging op de bovenste verdieping van het complex.

Ligging:
Het appartement is gelegen aan de bruisende Spaarndammerdijk, op steenworp afstand van gezellige horeca-gelegenheden. Zo ongeveer alle denkbare stadse voorzieningen zoals cafés, restaurants, openbaar vervoer, scholen en zelfs een bibliotheek zijn op loopafstand bereikbaar.
Via de Spaarndammerdijk bereikt u zeer snel de ring West (s102). Bus 22 brengt je binnen 10 minuten naar Centraal Station of naar Sloterdijk.

Met het hippe Westerpark om de hoek, hoef je je nooit te vervelen. Je vindt er uiteenlopende faciliteiten zoals een bioscoop, diverse horecagelegenheden en als het zonnetje schijnt is er genoeg ruimte om lekker op het gras neer te strijken. De Westergasfabriek zorgt als creatieve broedplaats geregeld voor reuring in de buurt, bijvoorbeeld met evenementen als de Rollende Keukens. De altijd gezellige Jordaan en Haarlemmerdijk zijn op de fiets binnen enkele minuten te bereiken.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlak: 56m2
- Bouwjaar 1919
- Erfpacht afgekocht tot 01 januari 2060!
- Servicekosten: ca. € 78,- per maand (incl. opstalverzekering en reservering klein en groot onderhoud)
- Balkon op het zuiden
- Externe berging op de zolderverdieping
- Rijksmonument

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Virtual tour

Features by friends

 • Voldoende parkeergelegenheid
  2
  Endorser Endorser
 • Kindvriendelijke buurt
  2
  Endorser Endorser
 • Zonnige tuin
  2
  Endorser Endorser
 • Groene omgeving
  1
  Endorser
 • Fijne lichtinval
  1
  Endorser
 • Vrij uitzicht
  1
  Endorser
 • Dichtbij OV
  1
  Endorser
 • Gezellige buren
  1
  Endorser

What friends have to say

 • Friend photo Super leuk, goed ingedeelde woning op een toplocatie! Anoniem
 • Friend photo Het bestemmingsplan van de Spaarndammerbuurt is gewoon perfect! 4 jaar geleden zijn wij als stel hier gaan wonen omdat wij de buurt kennen en het plan van de buurt omarmen. Wij komen namelijk vanaf een huurhuis op de Silodam, wat ook gevestigd is in de Spaarndammerbuurt (Oude Houthaven Wijk), en wilde perse in de deze buurt blijven. Je woont namelijk midden in stad, maar eigenlijk ook in een heerlijk rustig gedeelte omringd door parken en het IJ. Binnenkort zal de nieuwe Oude Houthaven Wijk klaar zijn en dat geeft een enorme boost aan de Spaarndammerbuurt. De AH heeft hier al nieuwe winkel geopend op de Spaarndammerdijk en de Marqt opent spoedig een winkel op de Spaarndammerdijk. Baut en diverse andere horeca tentjes poppen hier ook up.... De Spaarndammerdijk (bestemmingsverkeer en doorgaand verkeer worden gescheiden) is ook bijna klaar.... de laatste loodjes worden gelegd.. waar bestemmingsverkeer en doorgaand duidelijk wordt gescheiden doormiddel van bomen en parken... Dat is de buurt... Het appartement is heel praktisch ingedeeld en lijkt daarom groter. Wat wij het allerfijnste vinden is het balkon op het zuiden, met een heerlijk top of the bill kunstgras vloer, waar wij vaak heerlijk chillen. Verder is er een luxe inbouwkast geplaatst in de hoofdslaapkamer, die perfect op maat is gemaakt. Verder zijn er volop parkeergelegenheden en is er makkelijk een vergunning voor te krijgen. De buren zijn erg aardig :) Looman

Video from friends

Recently viewed