Sold

Sold: Speerstraat 12B, 1076 XN Amsterdam

€460,000
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Liveable area 90 m²

Note

General

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT
27 JANUARI 2018.

In de Stadionbuurt in Amsterdam Zuid bevindt zich aan de Speerstraat op de tweede etage van een goed onderhouden complex deze royale vier kamer woning met een woonoppervlakte van ongeveer 90 m². De woning beschikt over een ruime woonkamer en drie goed bemeten slaapkamers. Daarnaast is er een ap... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
    Year of construction 1931
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 12205/3838431
Asking price €460,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 01 March 2018
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Floor 3rd floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 1931
Rooftype Flat
Certifications Energy performance advice
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 90 m²
Content 252 m³
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Outdoors
Location On a busy street
On a quiet street
Residential area
Energy consumption
Energy certificate F
Boiler
Type of boiler Intergas HR
Heating source Gas
Year of manufacture 2000
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has cable TV Yes
Has ventilation Yes

Definition

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT
27 JANUARI 2018.

In de Stadionbuurt in Amsterdam Zuid bevindt zich aan de Speerstraat op de tweede etage van een goed onderhouden complex deze royale vier kamer woning met een woonoppervlakte van ongeveer 90 m². De woning beschikt over een ruime woonkamer en drie goed bemeten slaapkamers. Daarnaast is er een aparte keuken, separaat toilet en een, badkamer. Tevens is er op de zolderverdieping de beschikking over een grote berging van ongeveer 19 m². De canon voor de erfpacht is nog langdurig vooruitbetaald tot en met medio 2060 en het beheer door de Vereniging van Eigenaars wordt actief en professioneel uitgevoerd. Kortom, een heerlijk appartement op een fantastische locatie!!

Omgeving:
De woning is gelegen in de populaire stadionbuurt in stadsdeel Zuid. De buurt kenmerkt zich door een rustige woonomgeving. Op de Marathonweg, Olympiaplein en Stadionplein bevinden zich de winkels voor dagelijkse boodschappen en ook zijn hier diverse leuke horecagelegenheden. Verder is er elke zaterdag om de hoek op de Marathonweg een markt en is er op het nieuwe Stadionplein ook een markt, diverse winkels en een museum. Voor sport en ontspanning kan men terecht in het Vondelpark en het Beatrixpark en iets verderop het Amsterdamse Bos. De bereikbaarheid van dit appartement is zeer goed te noemen. Er zijn diverse tram- en bushaltes in de buurt, zoals de haltes Olympiaplein, Olympiaweg en Haarlemmermeerstation, waarvandaan tram- en buslijnen in alle richtingen vertrekken. De uitvalswegen met o.a. de Ring A-10 wordt binnen mum van tijd bereikt.

Indeling:
Begane grond:
Centrale entree; trappenhuis.
Tweede verdieping:
Entree; hal; separaat toilet; keuken meet eenvoudig keukenblok; badkamer met douche en wastafel; kast met cv ketel (Intergas HR, 2000); drie slaapkamers; lichte en ruime woonkamer.
Zolder verdieping:
Royale berging van ca. 19 m².

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1931
• Woonoppervlakte ca. 90 m²
• Zolderberging met een oppervlakte van ca. 19 m²
• Erfpachtcanon vooruitbetaald t/m 31-07-2060
• Kozijnen voorzien van dubbel glas
• Actieve vereniging van eigenaars, welke professioneel wordt beheerd
• Maandelijkse VVE bijdrage circa € 120,-- per maand (2018)
• Projectnotaris Loyens & Loeff
• Aanvaarding in overleg
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding van 2 jaar
- Verkoper verkoopt de woning voor zelfbewoning (of eerstegraads familielid)

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkse update op www.benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie.

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen

De gebruiksoppervlakte zoals vermeld in deze brochure en/of de aanmelding op Funda is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst verklaart (aspirant) koper voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Wij doen ons uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te bereken aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door (aspirant) koper aanvaard. (Aspirant) koper is/wordt uiteraard voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de eventuele koopsom. Verkoper en ERA Van de Steege aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Floor plans

Extra

Recently viewed