Sold

Sold: Teldershof 50, 1067 ML Amsterdam

€269,500
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Liveable area 93 m²

Note

General

Dit riante en goed afgewerkte 3-kamer appartement van maar liefst 93 m2 met een eigen parkeerplaats is gelegen op de eerste verdieping van het recent opgeleverd complex genaamd ‘De leuke buurt’ aan het Teldershof. Het complex beschikt over een liftinstallatie en een onder het complex gelegen parkeergarage! Het appartement heeft 2 slaapkamers, een luxe open keuken en is op een ideale en zeer centra... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
    Year of construction 2009
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24550/3970726
Asking price €269,500
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 04 May 2018
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 2009
Rooftype Flat
Certifications GIW guarantee certificate
Isolations Full
Surfaces and content
Effective area 93 m²
Content 240 m³
Surface area external, linked storage rooms 5 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location Residential area
Energy consumption
Energy certificate A
Features
Water heating Centrally supplied
Heating District heating
Parking Underground garage
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has an elevator Yes
Has a garage Yes
Has a parking place Yes
Has ventilation Yes

Definition

Dit riante en goed afgewerkte 3-kamer appartement van maar liefst 93 m2 met een eigen parkeerplaats is gelegen op de eerste verdieping van het recent opgeleverd complex genaamd ‘De leuke buurt’ aan het Teldershof. Het complex beschikt over een liftinstallatie en een onder het complex gelegen parkeergarage! Het appartement heeft 2 slaapkamers, een luxe open keuken en is op een ideale en zeer centrale locatie gelegen.

Indeling:
Op de eerste etage aangekomen middels de lift, is er toegang tot het appartement. Je komt binnen in de hal met toegang tot de twee ruime slaapkamers. Tevens is hier de toegang tot het separate toilet en de ruime badkamer welke is voorzien van een inloopdouche wastafel en designradiator. Aan het einde van de hal kom je in de ruime woonkamer met de open keuken met kookeiland welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer zijn de inpandige berging met de wasmachine aansluiting en het balkon bereikbaar.

Het geheel wordt compleet gemaakt door een berging en eigen overdekte parkeerplaats in de onderbouw van het complex.

Voor een verdere indruk van de indeling kunt u de bijgesloten plattegronden bekijken.

Bouw:
Het complex is gebouwd in 2009. Het heeft stenen gevels uitgevoerd in spouw, betonnen vloerlagen en een plat dak, welke voorzien is van bitumineuze dakbedekking. Het appartement is volledig geïsoleerd, wordt verwarmd middels stadsverwarming en beschikt over een mechanisch ventilatie systeem.

Ligging:
Het appartement ligt in een zeer rustig gedeelte van de wijk Geuzenveld/Slotermeer. Op loopafstand bevinden zich alle benodigde winkels aan het Lambertus Zijlplein. De supermarkt bevindt zich aan de overkant van het appartementencomplex. In de directe omgeving treft u diverse tram- en busverbindingen. De uitvalswegen de ring A10, A9 en de A4 zijn binnen enkele minuten aan te rijden. Ook Schiphol is zowel met de bus als met de auto zeer makkelijk en snel te bereiken.

Eigendomssituatie:
Het complex is gelegen op een perceel grond dat eigendom is van de gemeente Amsterdam. De huidige eigenaar heeft de vergoeding voor de erfpacht, de canon, voor 50 jaren aan de gemeente vooruitbetaald. De koper zal dus tot 31 augustus 2058 geen canonbetalingen meer te hoeven voldoen. Op deze erfpacht zijn de Algemene bepalingen van 2000 van toepassing. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Amsterdam.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2009
- Woonoppervlakte 93 m2
- Eigen parkeerplaats in de parkeerplaats
- Erfpacht afgekocht tot en met 2058
- Servicekosten: € 136,79 per maand (appartement) € 17,76 per maand (parkeerplaats)
- Oplevering in overleg
Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Recently viewed