Sold

Sold: Tilanusstraat 57huis, 1091 BE Amsterdam

€375,000
Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
Liveable area 79 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Ruim opgezette 3-kamer benedenwoning (ca. 79 m2) gelegen in de zeer populaire en geliefde Oosterparkbuurt!

De woning is gelegen in een autoluwe straat nabij winkels in de 1e Oosterparkstraat, de Sarphatistraat en de Ceintuurbaan. Het openbaar vervoer (bv. metrostation Wibautstraat), het Oosterpark (recreatie), diverse scholen en uitvalswegen zijn in de directe omgeving. Ook de Amstel met zijn g... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 12205/4512045
Asking price €375,000
Service costs €80
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 13 June 2019
Construction
Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Rooftype Composite
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 79 m²
Content 195 m³
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location City centre
On a quiet street
Residential area
Features
Water heating Central heating system
Has cable TV Yes
Has a skylight Yes

Definition

Ruim opgezette 3-kamer benedenwoning (ca. 79 m2) gelegen in de zeer populaire en geliefde Oosterparkbuurt!

De woning is gelegen in een autoluwe straat nabij winkels in de 1e Oosterparkstraat, de Sarphatistraat en de Ceintuurbaan. Het openbaar vervoer (bv. metrostation Wibautstraat), het Oosterpark (recreatie), diverse scholen en uitvalswegen zijn in de directe omgeving. Ook de Amstel met zijn gezellige restaurants en terrassen (De Ysbreeker, Amstelhaven etc.) liggen op een steenworp afstand. Kortom; een zeer centrale ligging met alle denkbare voorzieningen nabij!

Na binnenkomst betreed je het ruime woongedeelte en de open keuken met fraaie parketvloer. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur van Bosch zoals koel/vries combinatie, vaatwasser, inbouwoven, 4-pits gasfornuis, afzuigkap. Er is meer dan voldoende kastruimte waaronder een apothekerskast. Tevens heeft men de beschikking over een separaat (gasten)toilet met fontein en een aparte berging met wasmachineaansluiting.

De twee slaapkamers aan de achterzijde zijn beide voorzien van daklicht(en) en mede door het stucwerk zeer licht. De ruime, in het grijs gehouden badkamer is voorzien van een douchecabine met massagestralen en regendouche, hangend toilet, ruim wastafelmeubel, design radiator en inbouwspots. De elektra installatie in de woning is gemoderniseerd en de Remeha HR c.v.-ketel is in 2006 geplaatst.

Het appartement is voorzien van glad gestuukte wanden en plafonds. Verder heeft de woning houten kozijnen met dubbelglas en prachtige paneeldeuren met architraven.

Indeling: Entree, woonkamer, open keuken, separaat toilet, 2 slaapkamers, badkamer, berging c.q. wasruimte.

Bijzonderheden:

• Modern 3-kamer appartement gelegen op de begane grond
• Keuken met inbouwapparatuur
• Servicekosten ca. € 80,- per maand
• Gezonde en actieve Vereniging van Eigenaren
• Centraal gelegen nabij alle denkbare voorzieningen
• Bouwjaar omstreeks 1906
• Eigen grond
• Notariskeuze aan koper, mits in Amsterdam
• Aanvaarding in overleg

De gebruiksoppervlakte zoals vermeld in de brochure en/of de aanmelding op Funda is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst verklaart (aspirant) koper voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Wij doen ons uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en die van een professioneel bedrijf en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. (Aspirant) koper is/wordt uiteraard voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Mocht de maatvoering voor een (aspirant-)koper van evident belang zijn, dan hebben zij dat geuit en verklaren zij door de verkopend of aankopend makelaar voldoende te zijn geadviseerd, om dit eigenhandig nog eens na te (laten) meten.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Recently viewed