Sold

Sold: Troelstralaan 261B, 1067 MX Amsterdam

€275,000
Type of residence Apartment, upstairs apartment, 2-storey upstairs flat
Liveable area 94 m²

Note

General

In de nieuwe woonwijk "Van Tijenbuurt" bieden wij deze super leuke 4-kamer maisonnette uit 2015 van 94 m2 aan. Het appartement heeft zowel een balkon aan de voor- als aan de achterzijde.

Indeling:
Begane grond:
Bij binnenkomst kom je aan in de hal met toegang tot een separaat toilet, gezellige woonkamer met openslaande deuren naar het Franse balkon. De woonkamer is net afgewerkt en voorzien... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, upstairs apartment, 2-storey upstairs flat
    Year of construction 2015
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24550/3647969
Asking price €275,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 25 September 2017
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, 2-storey upstairs flat
Floor 3rd floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 2015
Isolations Full
Surfaces and content
Effective area 94 m²
Content 275 m³
Surface area external, linked storage rooms 11 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Energy consumption
Energy certificate A
Features
Water heating Centrally supplied
Heating District heating
Has a balcony Yes

Definition

In de nieuwe woonwijk "Van Tijenbuurt" bieden wij deze super leuke 4-kamer maisonnette uit 2015 van 94 m2 aan. Het appartement heeft zowel een balkon aan de voor- als aan de achterzijde.

Indeling:
Begane grond:
Bij binnenkomst kom je aan in de hal met toegang tot een separaat toilet, gezellige woonkamer met openslaande deuren naar het Franse balkon. De woonkamer is net afgewerkt en voorzien van spotjes. De strakke open keuken is v.v. van diverse inbouwapparatuur waaronder een oven, magnetron, koelkast en vaatwasser. Op deze verdieping bevindt zich ook de eerste slaapkamer. Deze slaapkamer heeft een ruime inloopkast.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot de ruime en luxe badkamer met een wastafel, inloopdouche en hangend toilet (inbouw). Aan weerszijde van de overloop is er toegang tot de twee slaapkamers. Beide slaapkamers zijn ongeveer even groot en hebben beide een ruim balkon.

Ligging:
Gelegen in een woonbuurt aan een mooie groene laan en aan de rand van de stad. Het ligt tussen Winkelcentrum Osdorpplein en het winkelgebied Lambertus Zijlplein. Om de hoek ligt sportpark Ookmeer, het grootste sportcomplex van Nederland. Natuurgebieden Park de Kuil en de Sloterplas liggen op 10 minuten fietsafstand. De wijk is vanaf de ring A10 goed en snel bereikbaar en met tram of bus reist u makkelijk naar zowel Centraal Station, Station Sloterdijk als Schiphol.

Erfpacht:
Het complex ligt op een perceel grond, wat eigendom is van de gemeente Amsterdam. De vergoeding voor de erfpacht, de canon, bedraagt € 923,06 per jaar. Dit bedrag wordt jaarlijks geïndexeerd maar kan pas voor het eerst worden herzien op 30 april 2064. Op deze erfpacht zijn de Algemene bepalingen van 2000 van toepassing. De canon is jaarlijks aftrekbaar bij de aangifte inkomstenbelasting. Kijk voor meer informatie op www.erfpacht.amsterdam.nl.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 2015
• Woonoppervlakte 94 m2
• Jaarlijkse erfpacht € 923,06 p.j.
• Er worden momenteel geen servicekosten betaald. De twee leden overleggen samen over eventueel onderhoud.
• Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Recently viewed