For sale: Tweede Jacob van Campenstraat 100I, 1073 XW Amsterdam

€340,000
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Liveable area 61 m²

Note

General

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT
02 DECEMBER 2017.

Gelegen in het hartje van de Amsterdamse Pijp bevindt zich op de eerste verdieping van een authentiek gebouw deze goed ingedeelde driekamer appartement met een woonoppervlakte van circa 61 m² en een groot terras op het zuiden van maar liefst 34 m². De woning beschikt over een ruime lichte woon... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
    Year of construction 1876
    Status Available
  • Location

Features

Offer
Reference number 12205/3834444
Asking price €340,000
Acceptance By consultation
Last updated 12 December 2017
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Floor 2nd floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 1876
Rooftype Pyramid hip
Certifications Energy performance advice
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 61 m²
Content 176 m³
Surface area external, linked storage rooms 34 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location On a quiet street
Residential area
Energy consumption
Energy certificate E
Boiler
Type of boiler HR Intergas
Heating source Gas
Year of manufacture 2004
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has ventilation Yes

Definition

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT
02 DECEMBER 2017.

Gelegen in het hartje van de Amsterdamse Pijp bevindt zich op de eerste verdieping van een authentiek gebouw deze goed ingedeelde driekamer appartement met een woonoppervlakte van circa 61 m² en een groot terras op het zuiden van maar liefst 34 m². De woning beschikt over een ruime lichte woonkamer met open keuken en openslaande deuren naar het balkon; twee slaapkamers en een badkamer. Op de zolderverdieping is nog de beschikking over ruime berging van circa 17 m². De canon voor de erfpacht is nog langdurig vooruitbetaald tot en met 16 november 2055 en het beheer van het pand door de vereniging van eigenaars wordt actief en professioneel uitgevoerd.

Omgeving:
De Tweede Jacob van Campenstraat ligt zeer centraal in de Amsterdamse wijk De Pijp met om de hoek de beroemde Albert Cuypmarkt. Daarnaast zijn op loopafstand het Marie Heinekenplein, het Gerard Douplein, de Ferdinand Bolstraat en de van Woustraat voor een grote diversiteit voor leuke winkeltjes, restaurants en cafés. Tevens is men zo in het knusse Sarphatipark om even lekker te kunnen relaxen. De openbaar vervoersvoorzieningen zijn met de diverse tram- en bus lijnen en straks de noord/zuidlijn uitstekend te noemen.

Indeling:
Centrale entree; trappenhuis.
Eerste etage:
Entree woning; hal; slaapkamer aan de voorzijde met meterkast; tweede slaapkamer aan de voorzijde; badkamer met douche en toilet; lichte woonkamer met openslaande deuren naar het balkon; open keuken; royaal balkon van ca. 34 m² gelegen op het zuiden.

Zolder etage:
Berging van ca. 17 m2.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1876
- Woonoppervlakte circa 61 m2
- Berging op de zolderverdieping van circa 17 m2
- Intergas HR cv-ketel, 2004
- Kunststof kozijnen met dubbel glas
- Erfpacht afgekocht t/m 15-11-2055
- Projectnotaris Loyens & Loeff
- Actieve vereniging van eigenaars, welke professioneel wordt beheerd
- Servicekosten € 97,09 per maand
- Oplevering in overleg!
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding van 2 jaar
- Verkoper verkoopt de woning voor zelfbewoning (of eerstegraads familielid)

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkse update op www.benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie.

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

De gebruiksoppervlakte zoals vermeld in deze brochure en/of de aanmelding op Funda is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst verklaart (aspirant) koper voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Wij doen ons uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te bereken aan de hand van eigen metingen en die van een professioneel bedrijf en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door (aspirant) koper aanvaard. (Aspirant) koper is/wordt uiteraard voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de eventuele koopsom. Verkoper en Van de Steege aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Recently viewed