Sold

Sold: Valutaboulevard 15, 1060 RX Amsterdam

€399,500
€4,488.76/m2
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 89 m²
Liveable area 151 m²

Note

General

Deze keurig onderhouden 7-kamer woning van 151 m2 is schitterend gelegen in de gewilde en kindvriendelijke woonwijk ‘de Aker’ en kijkt uit over een groenstrook.

Indeling:
Begane grond: Vanuit de voortuin is de entree bereikbaar. Je komt binnen in de hal welke toegang geeft tot de meterkast, het separate toilet, de eerste slaapkamer welke in gebruik is als praktijkruimte en de tuinkamer. Van... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house
    Year of construction 1998
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24550/4021000
Asking price €399,500
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 28 May 2018
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Year of construction 1998
Rooftype Flat
Isolations Full
Surfaces and content
Plot size 89 m²
Effective area 151 m²
Content 475 m³
Surface area external, linked storage rooms 3 m²
Mapping
Number of floors 4
Number of rooms 7 of which (6 bedrooms)
Outdoors
Location Residential area
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation North east
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate A
Boiler
Type of boiler HR
Heating source Gas
Year of manufacture 2015
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has a jacuzzi Yes
Has sun collectors Yes
Has ventilation Yes

Definition

Deze keurig onderhouden 7-kamer woning van 151 m2 is schitterend gelegen in de gewilde en kindvriendelijke woonwijk ‘de Aker’ en kijkt uit over een groenstrook.

Indeling:
Begane grond: Vanuit de voortuin is de entree bereikbaar. Je komt binnen in de hal welke toegang geeft tot de meterkast, het separate toilet, de eerste slaapkamer welke in gebruik is als praktijkruimte en de tuinkamer. Vanuit de tuinkamer is de op het noordoosten gesitueerde tuin met achterom bereikbaar. In de tuin bevindt zich een schuur.

Eerste verdieping: Hier bevindt zich de riante doorzon woonkamer met de open keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Tweede verdieping: Vanaf de overloop zijn nog twee slaapkamers en de badkamer bereikbaar. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafel en een jacuzzi. Vanuit de aan de voorzijde gelegen slaapkamer is het op het zuidwesten gesitueerde balkon bereikbaar.

Derde verdieping: Op de bovenste verdieping bevinden zich nog twee kamers en de was- en stookruimte.

Voor een verdere indruk van de indeling kun je de bijgesloten plattegronden bekijken.

Ligging:
Deze woning is gelegen in de woonwijk ‘de Aker’ met zijn vele groenvoorzieningen, speelplaatsen en water. De wijk kenmerkt zich tevens door zijn centrale ligging t.o.v. Badhoevedorp en het oude dorp Sloten, Haarlem, Hoofddorp en Schiphol. De uitvalswegen A4, A9, A10 zijn binnen enkele minuten aan te rijden. Ook ontbreekt het hier niet aan openbaar vervoer. Naast diverse buslijnen bieden tramlijn 1 een directe verbinding met het centrum van Amsterdam dat in minder dan 30 minuten te bereiken is. Op loopafstand vind je een diversiteit aan winkels (winkelcentrum ‘Dukaat’).

Bouw:
De woning is gebouwd in 1998. Het heeft stenen gevels uitgevoerd in spouw, betonnen vloerlagen en een plat dak, welke is voorzien van een bitumineuze dakbedekking. De woning is volledig geïsoleerd en wordt verwarmd door middel van een in 2015 geplaatste CV installatie (Intergas). Daarnaast beschikt de woning over een mechanisch ventilatie systeem en aansluitingen voor glasvezelinternet. Als klap op de vuurpijl heeft de huidige eigenaar in 2012 zes zonnepanelen op het dak laten installeren.

Eigendomssituatie:
De woning is gelegen op in erfpacht uitgegeven grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De vergoeding voor het gebruik van deze grond (de erfpachtcanon) is vooruitbetaald tot en met 1 maart 2047. Op deze erfpacht zijn de Algemene bepalingen van voortdurende erfpacht 1994 van toepassing. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Amsterdam.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 1998
-Woonoppervlak bedraagt 151 m2.
-Perceeloppervlak bedraagt 89 m2.
-Erfpachtcanon is afgekocht tot en met 01-03-2047
- Energielabel A
-De woning is volledig geïsoleerd
-Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Recently viewed