Sold

Sold: Van Hogendorpstraat 142-3, 1051 BW Amsterdam

€439,000
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Liveable area 77 m²

Note

General

In een van de mooiste straten van de Staatsliedenbuurt met veel authentiek gebouwde panden bevindt zich deze prachtige, luxueuze drie kamer woning met een woonoppervlakte van ca. 77 m² verdeeld over de derde en vierde verdieping met een balkon op het noordwesten, gelegen over de volledige breedte. Het pand is gelegen op EIGEN GROND en de woning beschikt over een ruime doorzonwoonkamer met luxe o... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
    Year of construction 1911
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 12205/3714323
Asking price €439,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 13 October 2017
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Floor 4th floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 1911
Rooftype Flat
Certifications Energy performance advice
Isolations Roof
Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 77 m²
Content 210 m³
Surface area external, linked storage rooms 6 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location On a quiet street
Residential area
Energy consumption
Energy certificate F
Boiler
Type of boiler Nefit HR
Heating source Gas
Year of manufacture 2010
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has ventilation Yes

Definition

In een van de mooiste straten van de Staatsliedenbuurt met veel authentiek gebouwde panden bevindt zich deze prachtige, luxueuze drie kamer woning met een woonoppervlakte van ca. 77 m² verdeeld over de derde en vierde verdieping met een balkon op het noordwesten, gelegen over de volledige breedte. Het pand is gelegen op EIGEN GROND en de woning beschikt over een ruime doorzonwoonkamer met luxe open keuken (geplaatst in 2016) met inbouwapparatuur, Frans balkon, fraaie badkamer en twee mooie slaapkamers. Van binnen is het appartement hoogwaardig en stijlvol afgewerkt. Zo ligt er op beide verdiepingen een mooie houten vloer, zijn alle plafonds en wanden strak gestuukt en is er veel aandacht gegeven aan details als design radiatoren, dimmers, inbouw spotjes, lage stopcontacten, op maat gemaakte vensterbanken, etc.. Eventueel is er de mogelijkheid (met toestemming van de VvE en de Gemeente) tot het realiseren van een dakterras. Het beheer door kleinschalige Vereniging van Eigenaars wordt in eigen beheer uitgevoerd. In 2013 zijn de kozijnen aan de buitenzijde nog geschilderd.

Omgeving:
De van Hogendorpstraat ligt in het hart van de uiterst populaire Staatsliedenbuurt in Amsterdam West. De woning is op loopafstand van de Jordaan, de Haarlemmerstraat en het Westerpark met onder andere de Westergasfabriek. Vele voorzieningen zijn allemaal in de directe omgeving, zoals supermarkten, leuke winkeltjes en kleine restaurantjes en cafeetjes. De openbaar vervoer voorzieningen zijn uitstekend te noemen met de tram, diverse buslijnen en zowel Amsterdam Centraal Station als Sloterdijk op fietsafstand. Uitvalswegen met o.a. de Ring A-10, A-4, A-5 en A-9 worden snel bereikt.

Indeling:
Begane grond:
Centrale entree; trappenhuis.
Derde verdieping:
Entree; hal; trappenhuis met tapijt bekleedde trap naar de vierde verdieping (authentieke kozijnen in het interne trappenhuis zijn bewaard gebleven); kleine bergkast met onder andere aansluiting voor de wasmachine en de meterkast; fraaie, ruime badkamer voorzien van een inloop douche, toilet en wastafel met spiegel met spiegelverwarming; doorzonwoonkamer met Frans balkon aan de voorzijde en openslaande deuren naar het balkon aan de achterzijde; luxe open keuken, welke in 2016 is geplaatst en voorzien van een vaatwasser, 5 pits gaskookplaat (Bosch), design afzuigkap (Whirlpool), oven, koel/vries combinatie en een aanrechtblad van composiet; gezellig balkon op het noordwesten met (geïsoleerde) cv-kast met extra bergruimte.
Vierde verdieping:
Overloop; slaapkamer aan de voorzijde; master bedroom aan de achterzijde met extra dakraam v.v. een hor; eventueel mogelijkheid tot realiseren extra balkon.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1911
• Eigen grond
• Woonoppervlakte ca. 77 m²
• Kozijnen voorzien van dubbelglas
• Verwarmd middels HR cv-ketel (Nefit, 2010)
• Kleinschalige vereniging van eigenaars (3 leden)
• VVE bijdrage € 80,- per maand
• Schilderwerk aan de buitenzijde is in 2013 gedaan
• Mogelijkheid tot dakterras en/of extra balkon (vergunning nog nodig)
• Voordeel overdrachtsbelasting voor verkoper
• Notariskeuze aan koper, mits in Amsterdam
• Aanvaarding in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Recently viewed