For sale: Von Zesenstraat 194, 1093 BJ Amsterdam

€300,000
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Liveable area 50 m²

Note

General

Wij bieden je een zeer leuk twee-kamer-appartement aan in het gezellige Amsterdam-Oost! Het appartement is gelegen op een fantastische locatie in het leukste deel van de Dapperbuurt tussen de Dappermarkt en het Tropenmuseum in.

Indeling
Begane grond:
Het appartement is te bereiken middels de gemeenschappelijke entree op de begane grond. Het trappenhuis is erg licht door de lichtkoepel. Verde... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
    Year of construction 1965
    Status Available
  • Location

Features

Offer
Reference number 24461/4058999
Asking price €300,000
Service costs €117
Acceptance By consultation
Last updated 25 September 2018
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Floor 4th floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 1965
Rooftype Flat
Isolations Party insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 50 m²
Content 159 m³
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 2 of which (1 bedroom)
Outdoors
Location On a quiet street
Features
Water heating Instantaneous water heater
Heating Collective heating
Has cable TV Yes

Definition

Wij bieden je een zeer leuk twee-kamer-appartement aan in het gezellige Amsterdam-Oost! Het appartement is gelegen op een fantastische locatie in het leukste deel van de Dapperbuurt tussen de Dappermarkt en het Tropenmuseum in.

Indeling
Begane grond:
Het appartement is te bereiken middels de gemeenschappelijke entree op de begane grond. Het trappenhuis is erg licht door de lichtkoepel. Verder gaat automatisch het licht in het trappenhuis aan en uit.

Vierde verdieping:
Eigen entree op de vierde verdieping.
Hal met toegang tot de vertrekken. Aan de voorzijde van het appartement is de ruime woonkamer met prachtig uitzicht gelegen. Aan de achterzijde is de slaapkamer gelegen en ook de keuken is aan de achterzijde van de woning gesitueerd. In de keuken is ook de wasmachine-aansluiting en een nieuwe geiser (Nefit/Bos 13L+/-35 graden per minuut) aanwezig. De badkamer is voorzien van een nieuwe toilet en een douche. Tevens dient zich de mogelijkheid om een tweede slaapkamer te creëren!

Doordat de woning gelegen is op de vierde verdieping heb je geen last van boven buren. Verder zijn er brede ramen met schitterend uitzicht. Tevens kan er door koper gekeken worden naar de mogelijkheid tot het verkrijgen van een vergunning voor een dakterras van ca. 15 m2 (op het zuidwesten). Wij vermelden hierbij wel uitdrukkelijk dat dit niet eerder kan dan toestemming van de VVE en het stadsdeel. De woonkamer en de hal zijn voorzien van een parketvloer.

Omgeving:
De Von Zesenstraat is gelegen tussen de Linnaeusstraat en de Dapperstraat. Dit is een geweldige locatie, te midden van alles wat je maar wenst.

Talrijke drink- en eetgelegenheden waar je terecht kunt voor heerlijk eten, of een fijne lunch, al dan niet op het terras. Wandelen doe je in het Oosterpark of je brengt een bezoek aan Artis, het Tropenmuseum en de Hortus Botanicus.

Door de intensieve stadsvernieuwing, is het eigen woning bezit toegenomen en blijft de omgeving stijgen in populariteit.

De woning is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer via tram (tramlijn 3, 7, 9, 10 en 14) en bus (buslijn 22, 37, 41 en 245 naar Schiphol) en binnen enkele minuten sta je op het Muiderpoortstation. Met de auto heb je een snelle aansluiting met de Amsterdamse ring en een parkeervergunning is per direct verkrijgbaar.

Bijzonderheden:
- Eigen grond!
- Top locatie!
- Blokverwarming (VVE)
- Goede openbaar vervoer voorzieningen
- Er kan gekeken worden naar de mogelijkheid van een dakterras!
- Mooi uitzicht en geen bovenburen
- Gezonde en actieve VvE (kassaldo € 53.567,55)
- VVE is tevens voornemens het enkel glas te vervangen voor dubbel glas (voorzijde al voorzien van dubbel glas)
- Servicekosten ca. € 117,74,- (incl. opstal- en glasverzekering)
- Woonoppervlakte ca. 50 m2 (GBO kadaster 53m2)
- Bouwjaar 1965 (vernieuwbouw)
- Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je en/of je makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Virtual tour

Recently viewed