Sold

Sold: Voordewind 16, 1034 KT Amsterdam

€350,000
€2,671.76/m2
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 131 m²
Liveable area 100 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Ruime en lichte hoekwoning van ca. 100 m2, met maar liefst 3 slaapkamers en gelegen in een kindvriendelijke wijk en binnen enkele minuten van de Noord-Zuidlijn!

Deze sfeervolle, lichte gezinswoning aan de Voordewind in Amsterdam beschikt een ruime woonkamer met gezellige woonkeuken welke een zeer prettig uitzicht heeft over groen en water! De woning is enigszins gedateerd, doch beschikt over ve... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house
    Year of construction 1977
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24461/4572049
Asking price €350,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 24 June 2019
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Year of construction 1977
Rooftype Front gable
Surfaces and content
Plot size 131 m²
Effective area 100 m²
Content 418 m³
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Outdoors
Location Residential area
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation North west
Has a backyard entrance Yes
Condition Well maintained
Features
Water heating Central heating system
Bathroom facilities Shower
Toilet
Washbasin furniture
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has a storage room Yes

Definition

Ruime en lichte hoekwoning van ca. 100 m2, met maar liefst 3 slaapkamers en gelegen in een kindvriendelijke wijk en binnen enkele minuten van de Noord-Zuidlijn!

Deze sfeervolle, lichte gezinswoning aan de Voordewind in Amsterdam beschikt een ruime woonkamer met gezellige woonkeuken welke een zeer prettig uitzicht heeft over groen en water! De woning is enigszins gedateerd, doch beschikt over vele mogelijkheden om er een mooie, moderne en eigentijdse woning van te maken.

Indeling

Begane grond:
Je stapt de woning binnen in de nette hal met meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal kom je de leefruimte binnen.

De keuken gelegen aan de voorzijde. Het is dé plek waar je gezellig samen eet, kletst, huiswerk maakt, werkt en samen een kopje thee drinkt. In de doorloop naar de woonkamer is er toegang tot de cv-ketel en het toilet. Aan de achterzijde heb je de heerlijke ruime woonkamer. De woonkamer is op verschillende manieren leuk in te richten en geeft ook toegang naar de tuin.

De zeer ruime tuin is gelegen op het Noord-Westen waar je heerlijk kunt genieten van de vrijheid. De tuin grenst aan een leuk binnenhofje met openbaar groen dat als het ware een verlenging van je tuin is. Tevens is er een stenen berging aanwezig en kan je via een achterom ook de tuin betrekken. Je hebt in de voortuin vrij uitzicht over het Noord-Hollands kanaal! Hier kan je ook heerlijk vertoeven met de rust om je heen.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn van goed formaat en stuk voor stuk heerlijk licht. De badkamer welke is voorzien van een douche, wastafel en toilet. In de bergruimte op de hal zit de wasmachine- en droger-aansluiting.

Via de trap in een van de slaapkamers heb je toegang tot de vliering welke ideaal is voor het opbergen van uw spullen.

Locatie:
De woning is centraal gelegen aan een autoluw hofje, nabij het Noord-Hollands Kanaal, de NDSM-werf, basisscholen, kinderboerderij 'Buiktuin', het BovenIJ Ziekenhuis, winkelcentrum 'De Banne' en de pont naar het Centraal station. In de buurt kun je gratis parkeren. De A10 en de eerste metrohalte van de Noord-Zuidlijn zijn binnen enkele minuten te bereiken. Het centrum van Amsterdam ligt op 15 minuten fietsen. Iets verderop zijn de recreatiegebieden Waterland en 't Twiske gelegen. Achter het huis ligt een gezellig speelhofje voor de kinderen.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte ca. 100 m2
- Achtertuin gelegen op het zonnige Noord-Westen met een achterom
- Erfpacht afgekocht tot 01-05-2027
- Woning is enigszins gedateerd, doch beschikt over vele mogelijkheden om er een mooie, moderne en eigentijdse
woning van te maken!
- Bouwjaar 1977
- CV-ketelinstallatie is niet in eigendom maar wordt gehuurd bij Feenstra voor een bedrag van ca. € 32,-
- Woning wordt verkocht met een asbestclausule en ouderdomsclausule
- Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Recently viewed