Definition

Wat een prachtige plek om te wonen!  Aan de voorzijde uitzicht over het Noordhollands-Kanaal, fiets je over de brug dan ben je in enkele minuten bij de Noord/Zuidlijn en het Buikslotermeerplein. Dat betekent dus alle winkels binnen handbereik en met de metro binnen 10 minuten midden in de stad!

De woning heeft aan de voorzijde een ruime tuin waar je heerlijk in de zon kunt zitten. Via de entree met toilet kom je in de woonkamer met open keuken en via de berging kom je in de achtertuin met zijdeur waardoor je de fietsen makkelijk in de bering kan zetten. De trap in woonkamer brengt je naar de eerste verdieping, hier zijn twee ruime slaapkamers en een badkamer. Aan de voorzijde is nog een balkon.

De woning kan gemakkelijk worden vergroot door een uitbouw of een opbouw.

Op de tweede verdieping is een bergvliering.

De woning is goed onderhouden maar dient wel gemoderniseerd te worden.

Locatie:
De woning is centraal gelegen aan een autoluw hofje, nabij het Noord-Hollands Kanaal, de NDSM-werf, basisscholen, kinderboerderij 'Buiktuin', het BovenIJ Ziekenhuis, winkelcentrum 'De Banne' en de pont naar het Centraal station. In de buurt kun je gratis parkeren. De A10 en de eerste metrohalte van de Noord-Zuidlijn zijn binnen enkele minuten te bereiken. Het centrum van Amsterdam ligt op 15 minuten fietsen. Iets verderop zijn de recreatiegebieden Waterland en 't Twiske gelegen. Achter het huis ligt een gezellig speelhofje voor de kinderen.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte ca. 80 m2
- Ruime voortuin aan de voorzijde met uitzicht over het Noordhollands-Kanaal 
- Achtertuin gelegen op het Noord-Westen met een achterom
- Erfpacht afgekocht tot 01-05-2027
- Bouwjaar 1977 
- Woning wordt verkocht met een asbestclausule en ouderdomsclausule
- Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan. 

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Features