Sold

Sold: Vorselaarstraat 100, 1066 ST Amsterdam

€360,000
€4,285.71/m2
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 84 m²
Liveable area 112 m²

Note

General

Een ruim en praktisch ingedeelde eengezinswoning op de hoek gesitueerd. Een heerlijk dakterras, 3 slaapkamers en afgekochte erfpacht t/m 31 augustus 2043. De woning is gelegen in de kindvriendelijke wijk 'Nieuw Sloten' en zeer centraal gelegen.

Indeling:
Begane grond:
Entree met meterkast, hal met trap naar de eerste etage, de grootste slaapkamer met inbouwkasten, badkamer voorzien van ligba... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house
    Year of construction 1993
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24550/4308004
Asking price €360,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 14 January 2019
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Year of construction 1993
Rooftype Flat
Surfaces and content
Plot size 84 m²
Effective area 112 m²
Content 377 m³
Surface area external, linked storage rooms 24 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Outdoors
Location On a quiet street
Residential area
Type Sun terrace
Main garden Yes
Orientation West
Energy consumption
Energy certificate B
Features
Water heating Central heating system
Bathroom facilities Shower
Garden available Yes

Definition

Een ruim en praktisch ingedeelde eengezinswoning op de hoek gesitueerd. Een heerlijk dakterras, 3 slaapkamers en afgekochte erfpacht t/m 31 augustus 2043. De woning is gelegen in de kindvriendelijke wijk 'Nieuw Sloten' en zeer centraal gelegen.

Indeling:
Begane grond:
Entree met meterkast, hal met trap naar de eerste etage, de grootste slaapkamer met inbouwkasten, badkamer voorzien van ligbad, douche en wastafel en de ruime woonkeuken met diverse inbouwapparatuur zoals een grote stoomoven, vaatwasser, magnetron en 5- pits gasfornuis. Tevens is op de etage het separaat toilet en de inpandige berging (in tweeën verdeeld door een kastenwand) met CV installatie (2006).

Eerste verdieping:
Overloop, grote woonkamer met houten vloer en een riant op het westen geleden terras waar je lekker van de namiddag zon kan genieten.

Tweede verdieping:
Overloop met separaat toilet en toegang tot 2 slaapkamers. Vanuit de grote slaapkamer kom je in de badkamer voorzien van een douche, wastafel en wasmachineaansluiting.

Voor een verdere indruk van de indeling kun je de bijgesloten plattegronden bekijken.

Ligging:
Nieuw Sloten wordt gezien als een sociale, veilige en rustige buurt. Nabij de woning is het Belgiëplein, scholen, openbaar vervoer (richting Vondelpark, het centrum of Schiphol) en uitvalswegen (A4, A9 en A10). Binnen 20 minuten ben je in het hart van Amsterdam. Nieuw-Sloten is een kindvriendelijke wijk met veel groen en speelplaatsen en scholen. Het is mogelijk om voor de deur onbetaald te parkeren. Kortom een ideale plaats voor wie enerzijds de mogelijkheden van de stad binnen handbereik wil hebben en anderzijds wil genieten van een frisse wandeling of fietstocht door de natuurlijke omgeving.

Eigendomssituatie:
De woning ligt op een perceel wat eigendom is van de gemeente Amsterdam. Deze erfpacht is voortdurend en de vergoeding (canon) die de eigenaar van dit appartement aan de gemeente dient te betalen is voor vijftig jaren vooruitbetaald (tot en met 31 augustus 2043). Op deze erfpacht zijn de algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 1966 van toepassing. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Amsterdam.

Bouw:
Het complex is gebouwd volgens een combinatie van traditionele bouw en systeembouw. Het complex heeft stenen gevels uitgevoerd in spouw, betonnen vloerlagen en een plat dak, welke voorzien is van bitumineuze dakbedekking. Het appartement is volledig geïsoleerd en voorzien van dubbel glas.

Bijzonderheden:
-Woonoppervlakte bedraagt 112 m2
-Erfpacht afgekocht tot 31-08-2043
-Bouwjaar 1993
- Alle kozijnen en buitengevels aan de straatkanten zijn in september 2018 geverfd
-Heerlijk zonnig terras op het westen
-De woning is volledig geïsoleerd
-Vrij parkeren
-Oplevering in overleg, kan snel

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Virtual tour

Recently viewed