Sold

Sold: Vrijzicht 139, 1068 CJ Amsterdam

€189,500
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Liveable area 73 m²

Note

General

Dit appartement van 73 m2 is gelegen op de 5e verdieping van het complex Torenwijck II aan de Sloterplas en het Sloterpark. Het complex wordt beheerd door een actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren.

Indeling:
U komt binnen in de keurige hal van het complex. Middels 2 liften bereikt u het appartement op de vijfde verdieping. Hier komt u binnen in de hal met de meterkast, het se... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
    Year of construction 1966
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24550/3776815
Asking price €189,500
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 02 November 2017
Construction
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Floor 5th floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 1966
Rooftype Flat
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 73 m²
Content 250 m³
Surface area external, linked storage rooms 10 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 2 of which (1 bedroom)
Outdoors
Location Residential area
Features
Water heating Electric boiler
Heating Collective heating
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has an elevator Yes

Definition

Dit appartement van 73 m2 is gelegen op de 5e verdieping van het complex Torenwijck II aan de Sloterplas en het Sloterpark. Het complex wordt beheerd door een actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren.

Indeling:
U komt binnen in de keurige hal van het complex. Middels 2 liften bereikt u het appartement op de vijfde verdieping. Hier komt u binnen in de hal met de meterkast, het separate toilet en de woonkeuken. Vanuit de hal heeft u tevens toegang tot de woonkamer. Vanuit de woonkamer bereikt u de inpandige berging met de wasmachine aansluiting en de riante slaapkamer welke toegang geeft tot de badkamer. De badkamer is voorzien een douchecabine en een wastafel. Het appartement beschikt over twee op het westen gesitueerde balkon waarvan er één bereikbaar is vanuit de slaapkamer en de andere vanuit de woonkeuken. Op de begane grond vindt u nog 2 bergingen.

Voor een verdere indruk van de indeling kunt u de bijgesloten plattegronden bekijken.

Bouw:
Het complex ‘Torenwijck II’ is gebouwd in 1966 maar was zijn architectuur ver vooruit. Het heeft stenen gevels uitgevoerd in spouw, betonnen vloerlagen en een plat dak, welke voorzien is van een bitumineuze dakbedekking. Het appartement is geheel voorzien van dubbele beglazing en wordt verwarmd door middel van blokverwarming. De warmwatervoorziening betreft een elektrische huurboiler.

Ligging:
Het appartement is gelegen aan de rand van de erg mooie Sloterplas en het Sloterpark. Op loopafstand vindt u winkelcentrum Osdorpplein (met zijn vele winkels en theater De Meervaart) en diverse openbaar vervoermogelijkheden (diverse busverbindingen en tramlijn 1 en 17). In de nabijheid van de woning vindt u diverse uitvalswegen (A4, A9 en A10) en rondom het complex is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Eigendomssituatie:
De woning is gelegen op grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De canon (de jaarlijkse huur voor deze grond) bedraagt € 71,96 en is een vast bedrag tot 15 november 2038. De erfpachtbepalingen van 2000 zijn van toepassing en de erfpacht is voortdurend. Kijk voor meer informatie op www.erfpacht.amsterdam.nl.

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht
- Bouwjaar 1966
- Servicekosten bedragen € 203,- (inclusief voorschot stookkosten € 48,-, opstalverzekering en reservering onderhoud)
- Geheel v.v. dubbele beglazing
- Oplevering in overleg. Kan snel

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Recently viewed