Sold

Sold: Waterlandplein 22, 1024 LW Amsterdam

€225,000
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Liveable area 70 m²

Note

General

Ze zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de “skyline” van Amsterdam-Noord. De 6 vrolijk gekleurde torens aan het Waterlandplein. Bij helder weer zijn ze al te zien vanuit Waterland en vanaf de Ring A10 ter hoogte van IJburg. Wat dat betreft is de naam van het project destijds “Brandaris”, welke verwijst naar de vuurtoren, toepasselijk. Op de vijfde verdieping, aan de buitenzijde van het leven... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
    Year of construction 2011
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24461/3721091
Asking price €225,000
Service costs €141
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 08 November 2017
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Floor 5th floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 2011
Rooftype Flat
Isolations Full
Surfaces and content
Effective area 70 m²
Content 226 m³
Surface area external, linked storage rooms 8 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 2 of which (1 bedroom)
Outdoors
Location Residential area
Unobstructed view
Features
Water heating Centrally supplied
Heating District heating
Parking Parking lot
Has a parking place Yes
Has ventilation Yes

Definition

Ze zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de “skyline” van Amsterdam-Noord. De 6 vrolijk gekleurde torens aan het Waterlandplein. Bij helder weer zijn ze al te zien vanuit Waterland en vanaf de Ring A10 ter hoogte van IJburg. Wat dat betreft is de naam van het project destijds “Brandaris”, welke verwijst naar de vuurtoren, toepasselijk. Op de vijfde verdieping, aan de buitenzijde van het levendige winkelplein, bevindt zich dit ruim 2-kamer-appartement met heerlijk ruim balkon op het oosten.

Het Waterlandplein is centraal gelegen in Amsterdam-Noord en goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Met het openbaar vervoer of een gezonde wandeling is bovendien het grote winkelcentrum “Boven IJ” te bereiken, alwaar binnen een aantal jaar gebruik kan worden gemaakt van de Noord-Zuidlijn. Met de fiets is de pont overigens snel bereikbaar en heeft u een uitstekende verbinding met het Centrum. Terwijl Noord zelf van alle gemakken voorzien is. Hippe eet- en drinkgelegenheden, culturele bezienswaardigheden, sportaccommodaties en een dagelijks groeiend aanbod aan trendy bedrijven en winkels.

Indeling:
Bij binnenkomst valt gelijk de open ruimte op. De keuken is van alle gemakken voorzien en je zal dan ook niet snel iets te kort komen tijdens het koken. De keuken is voorzien van verschillende inbouwapparatuur zoals een koelkast met een apart vriesgedeelte, combi oven, inductieplaat, afzuigkap. Via de woonkamer bereik je het riante balkon. In de woonkamer bevindt zich de toegang tot het washok met de wasmachine aansluiting. De badkamer is netjes betegeld en voorzien van wastafel en inloopdouche. Het separaat toilet met fontein is in dezelfde style als de badkamer afgewerkt.

op de eerste verdieping bevinden zich een eigen berging en parkeerplaats.

Bijzonderheden:
- Oppervlakte ca. 70 m2
- Strakke en luxe afwerking
- Midden in het winkelcentrum
- Servicekosten: € 141,- per maand (woning plus parkeergarage)
- EIGEN parkeerplaats in de garage
- Erfpacht afgekocht tot 30 november 2060
- Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Floor plans

Extra

Recently viewed