Sold

Sold: Welnastraat 195, 1096 GJ Amsterdam

€198,000
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Liveable area 28 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Het Amstelkwartier is een metropolistisch stukje Amsterdam waar 's morgens de koffietentjes al vroeg open zijn en het vrijwel de hele dag levendig is. Een wijk met hippe bars, fijne winkels, goede scholen en volop (water)sportvoorzieningen, fraaie parken en de luxe jachthaven. Je bent zo in de binnenstad, maar ook snel de stad uit. Kortom: een unieke woonomgeving voor moderne wereldburgers met een... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 12205/4453972
Asking price €198,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 10 May 2019
Construction
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Rooftype Flat
Isolations Full
Surfaces and content
Effective area 28 m²
Content 106 m³
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 1 of which (1 bedroom)
Outdoors
Location City centre
On a busy street
Residential area
Energy consumption
Energy certificate A
Features
Water heating Centrally supplied
Bathroom facilities Shower
Sink
Toilet
Has cable TV Yes
Has an elevator Yes
Has a French balcony Yes
Has ventilation Yes

Definition

Het Amstelkwartier is een metropolistisch stukje Amsterdam waar 's morgens de koffietentjes al vroeg open zijn en het vrijwel de hele dag levendig is. Een wijk met hippe bars, fijne winkels, goede scholen en volop (water)sportvoorzieningen, fraaie parken en de luxe jachthaven. Je bent zo in de binnenstad, maar ook snel de stad uit. Kortom: een unieke woonomgeving voor moderne wereldburgers met een actief leven.

Deze leuke en keurige studio is gelegen op de tweede verdieping van wooncomplex 'Villa Mokum' dat in 2014 is opgeleverd in deze levendige en wereldse wijk.
Je woont hier op loopafstand van het Amstelstation en het metrostation Spaklerweg, met enkele minuten fietsen ben je in de binnenstad van Amsterdam en om de hoek vind je de Amstel, diverse leuke restaurants en café's, de Jachthaven "Stadshaven Amstelkwartier" en natuurlijke diverse winkels.

Het appartement is praktisch ingedeeld met veel licht en grote openslaande ramen met het effect van een "Frans balkon". De gemeenschappelijke binnentuin met diverse terrassen en zithoeken biedt volop gelegenheid voor ontspanning en gezelligheid.

Indeling

Begane grond
Gezamenlijke entree op de begane grond met de brievenbussen, bel- /intercominstallatie, trappenhuis en lift.

2e verdieping
De woning bestaat uit één ruime en lichte ruimte, met een aparte badkamer met wastafel, hangend toilet en inloop douche.
Het appartement is strak afgewerkt met o.a. een laminaat vloer en moderne keuken. De gehele woning inclusief de open keuken is in het wit/grijs gehouden.
Deze open keuken beschikt over divers inbouwapparatuur zoals: Koelkast met vriesvak, 4-pits inductie fornuis met RVS afzuigkap en een combi magnetron/oven. Al het inbouwapparatuur is van Zanussi.
De Vaatwasser, ook van Zanussi, is een vrijstaand model, deze staat los onder het werkblad van de keuken. Door de rechte opstelling van de keuken is er met boven- en beneden kasten inclusief lade voldoende werk- en bergruimte.

Wonen doe je hier al zonder gas dankzij de voordelige stadsverwarming i.c.m. vloerverwarming in de woning.
De twee fietsstallingsplaatsen van het appartement bevinden zich in de parkeergarage van "Villa Mokum".

"Villa Mokum" is gelegen in het Amstelkwartier binnen de ring van Amsterdam. Het Amstelkwartier is gelegen tussen Amsterdam Oud-Zuid en Watergraafsmeer.
Ook de uitvalswegen A10, A9 en A2 zijn vanuit hier snel en gemakkelijk te bereiken.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte ca. 28 m²
- Energielabel A
- Frans balkon op het noord oosten
- Fraai aangelegde binnentuin met terrassen
- Fietsenstalling in onderbouw met 2 eigen plaatsen
- Gezonde, professioneel beheerde VvE
- VvE bijdrage van € 43,56 p/mnd
- Erfpacht € 1.942,55 p/jaar (gedeeltelijk fiscaal aftrekbaar)
- Diverse gezamenlijke loggia’s
- Voorzien van lift
- Huismeester en wasserette aanwezig in het gebouw
- Oplevering in overleg

De gebruiksoppervlakte zoals vermeld in de brochure en/of de aanmelding op Funda is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst verklaart (aspirant) koper voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Wij doen ons uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en die van een professioneel bedrijf en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. (Aspirant) koper is/wordt uiteraard voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Mocht de maatvoering voor een (aspirant-)koper van evident belang zijn, dan hebben zij dat geuit en verklaren zij door de verkopend of aankopend makelaar voldoende te zijn geadviseerd, om dit eigenhandig nog eens na te (laten) meten.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Virtual tour

Recently viewed