Definition

Deze zeer verzorgde eengezinswoning met maar liefst 5 kamers is gelegen in de zeer gewilde woonwijk “De Banne”!

De Banne kenmerkt zich door de heerlijke kindvriendelijke woonomgeving. De wijk kenmerkt zich door het vele groen, de rust, ruimte, en de zeer centrale ligging ten opzichte van winkelcentra, scholen, openbaar vervoer en de Ringweg A10. De Noord-Zuidlijn is binnen enkele minuten te bereiken per fiets of bus (buslijn 34). Binnen 15 minuten bent u vanaf dit metrostation bij de eindhalte in Amsterdam-Zuid. 

Op loopafstand bevindt zich het Bezaanjachtplein met winkels voor de dagelijkse boodschappen. Banne Centrum is gerealiseerd met onder andere een winkelcentrum, bibliotheek en een multifunctioneel centrum. Zowel met de auto als openbaar vervoer is de bereikbaarheid uitstekend. Tevens zijn er voldoende scholen en voorzieningen in de buurt. En om niet te vergeten de binnenstad van Amsterdam is met tien minuten bereikt.

Indeling:

Begane grond
Entree, hal, toilet met fonteintje, meterkast met uitgebreide elektrische installatie en de vloerverwarmingsunit. Via de hal kom je binnen in de ruime tuingerichte woonkamer v.v. van een tegelvloer met vloerverwarming. Aan de voorzijde van deze verdieping is de zeer nette open keuken gelegen welke voorzien is van een U-vormige opstelling met diverse inbouwapparatuur.

Tuin
Via de woonkamer is de heerlijke ruime tuin te betreden voorzien van een aangebouwde stenen schuur. De zonnige tuin is zeer fraai aangelegd en betreft een achterom.

Eerste verdieping
Overloop welke toegang geeft tot drie slaapkamers en de badkamer. De drie slaapkamers zijn zeer ruim! De nette betegelde badkamer is v.v. douche, ligbad, toilet en wastafel. 

Tweede verdieping
Via de trap kom je op de overloop terecht. Deze verdieping betreft een wasruimte en een aparte stookruimte. Daarnaast een zeer ruime vierde slaapkamer welke voorzien is van twee dakkapellen.

Bijzonderheden: 
- Woonoppervlakte 111 m2
- Erfpacht afgekocht t/m 31-08-2028
- Vier ruime slaapkamers! 
- Royale tuin met aangebouwde stenen schuur
- Aparte wasruimte en stookruimte op zolder 
- Gehele begane grond voorzien van vloerverwarming! 
- Fraai aangelegde en zeer ruime tuin!
- Oplevering in overleg

Features