Sold

Sold: Weteringschans 3B, 1017 RV Amsterdam

€390,000
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Liveable area 68 m²

Note

General

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT
09 DECEMBER 2017.

Gelegen in het Centrum van Amsterdam ligt op de eerste verdieping van een goed onderhouden appartementencomplex dit praktisch ingedeelde driekamer appartement met een woonoppervlakte van circa 68 m² en een zonnig balkon op het zuidwesten. De woning beschikt over een lichte woonkamer, dichte k... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
    Year of construction 1986
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 12205/3834529
Asking price €390,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 14 February 2018
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Floor 2nd floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 1986
Rooftype Flat
Certifications Energy performance advice
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 68 m²
Content 197 m³
Surface area external, linked storage rooms 9 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location City centre
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler HR Intergas
Heating source Gas
Year of manufacture 2003
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has an elevator Yes
Has ventilation Yes

Definition

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT
09 DECEMBER 2017.

Gelegen in het Centrum van Amsterdam ligt op de eerste verdieping van een goed onderhouden appartementencomplex dit praktisch ingedeelde driekamer appartement met een woonoppervlakte van circa 68 m² en een zonnig balkon op het zuidwesten. De woning beschikt over een lichte woonkamer, dichte keuken, badkamer, toilet, twee goed bemeten slaapkamers en in het souterrain een individuele (fietsen)berging.
Het pand ligt op een prachtige centrale locatie in Amsterdam. Vanuit de woning is er onder andere uitzicht op Paradiso, het Rijksmuseum en het Leidseplein. Heel veel voorzieningen zijn op loopafstand, zoals leuke horeca gelegenheden, winkels, musea, openbaar vervoer en Het Vondelpark.

Indeling:
Centrale entree; trappenhuis; bergingen in het souterrain.
Eerste etage:
Entree woning; hal; kast met cv-ketel; separaat toilet; inpandige berging; badkamer met wastafel en douche; twee slaapkamers; lichte woonkamer met toegang tot het balkon; keuken meet eenvoudig blok en toegang tot het tweede balkon; ruim balkon op het zuidwesten.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1986
- Woonoppervlakte circa 68 m²
- Twee balkons, waarvan een op het zuidwesten
- Berging in het souterrain
- Intergas HRe cv-ketel (2003)
- Kunststof kozijnen met dubbel glas
- Erfpacht afgekocht t/m 31-08-2036
- Projectnotaris Loyens & Loeff
- Actieve vereniging van eigenaars, welke professioneel wordt beheerd
- Servicekosten € 121,82 per maand (2018)
- Oplevering in overleg!
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding van 2 jaar
- Verkoper verkoopt de woning voor zelfbewoning (of eerstegraads familielid)

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkse update op www.benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie.

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

De gebruiksoppervlakte zoals vermeld in de brochure en/of de aanmelding op Funda is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst verklaart (aspirant) koper voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Wij doen ons uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te bereken aan de hand van eigen metingen en die van een professioneel bedrijf en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door (aspirant) koper aanvaard. (Aspirant) koper is/wordt uiteraard voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de eventuele koopsom. Verkoper en ERA Van de Steege aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Recently viewed