Sold

Sold: Willem Augustinstraat 208, 1061 MJ Amsterdam

€399,000
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Liveable area 97 m²

Note

General

Luxe afgewerkt 3-kamer appartement van 97 m2 met een eigen overdekte parkeerplaats, gelegen aan een groot en rustig binnenhof, dichtbij het centrum en uitvalswegen. Hier is van het drukke en hectische Amsterdam niets meer te merken.

Dit schitterende appartement is gelegen op de vijfde verdieping van het in 2013 opgeleverde complex ‘Laan van Spartaan’. Het complex wordt beheerd door een actieve... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
  Year of construction 2013
  Status Sold
 • Location

Features

Offer
Reference number 24550/4228531
Asking price €399,000
Service costs €120
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 18 December 2018
Construction
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Floor 5th floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 2013
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 97 m²
Content 295 m³
Surface area external, linked storage rooms 10 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location On a quiet street
Residential area
Unobstructed view
Features
Water heating Centrally supplied
Heating District heating
Parking Underground garage
Has a bath Yes
Has a balcony Yes
Has an elevator Yes
Has a garage Yes
Has a parking place Yes

Definition

Luxe afgewerkt 3-kamer appartement van 97 m2 met een eigen overdekte parkeerplaats, gelegen aan een groot en rustig binnenhof, dichtbij het centrum en uitvalswegen. Hier is van het drukke en hectische Amsterdam niets meer te merken.

Dit schitterende appartement is gelegen op de vijfde verdieping van het in 2013 opgeleverde complex ‘Laan van Spartaan’. Het complex wordt beheerd door een actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren. Het complex bestaat uit 2 appartementengebouwen met lift, een afgesloten binnenhof met eengezinswoningen en daaronder een eigen parkeergarage.

Indeling:
Middels de liftinstallatie bereik je de vijfde verdieping. Via een kleine galerij bereik je de entree van de woning. Je komt binnen in de ruime hal. Vanuit de hal heb je toegang tot de 2 slaapkamers, de wasruimte, het separate toilet, de badkamer welke is voorzien van ligbad, inloopdouche en wasmeubel en als laatste de riante en lichte woonkamer met open keuken v.v. inbouwapparatuur. Er is verder zeer veel bergruimte in de woning terug te vinden. Het op het zonnige zuiden gesitueerde balkon (10 m2) is bereikbaar vanuit de woonkamer en biedt een prachtig uitzicht. Het geheel wordt compleet gemaakt door een berging en een eigen overdekte parkeerplaats in de parkeergarage.

Voor een verdere indruk van de indeling kun je de bijgesloten plattegronden bekijken.

Ligging:
Het complex Laan van Spartaan ligt in Amsterdam West en is een nieuwe woonwijk met ideale ligging, vlakbij het centrum. Het hart van de buurt bestaat uit prachtige, nieuwe sportvoorzieningen. Daar omheen liggen de woningen met een ruim aanbod van voorzieningen voor jong en oud. De wijk is gelegen tussen het Gerbrandypark en het Erasmuspark, aan de Erasmusgracht. Uiteraard is de buurt voorzien van diverse buslijnen zodat het openbaar vervoer eenvoudig en effectief gebruikt kan worden. Tevens is Station Lelylaan in de buurt met diverse vervoersmogelijkheden zoals de tram, trein en metro. De Ringweg A-10 ligt letterlijk om de hoek!

Bouw:
Het complex is gebouwd in 2013. Het heeft stenen gevels uitgevoerd in spouw, betonnen vloerlagen en een plat dak, welke is voorzien van een bitumineuze dakbedekking. Het appartement is volledig geïsoleerd en wordt verwarmd door middel van een in 2013 geplaatste stadsverwarmingsunit. Daarnaast beschikt de woning over een mechanisch ventilatie systeem.

Eigendomssituatie:
Deze woning ligt op een stuk grond dat eigendom is van de gemeente Amsterdam. Deze erfpacht is voortdurend en de vergoeding voor het huidige tijdvak bedraagt € 1.166,04. Het huidige tijdvak loop tot 31 mei 2060. Kijk voor meer informatie op de website van Gemeente Amsterdam.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2013
- Appartement met eigen overdekte parkeerplaats
- Woonoppervlakte 97 m2
- Erfpacht: € 1.166,04 per jaar, fiscaal aftrekbaar!
- Servicekosten ca. € 120,- per maand
- Balkon is gesitueerd op het zuiden
- Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Virtual tour

Features by friends

 • Vrij uitzicht
  1
  Endorser
 • Veel opbergruimte
  1
  Endorser
 • Fijne lichtinval
  1
  Endorser
 • Gezellige buren
  1
  Endorser
 • Voldoende parkeergelegenheid
  1
  Endorser
 • Dichtbij OV
  1
  Endorser
 • Groene omgeving
  1
  Endorser
 • Energiezuinig
  1
  Endorser
 • Kindvriendelijke buurt
  1
  Endorser

What friends have to say

Video from friends

Recently viewed