Sold

Sold: Willem Augustinstraat 214, 1061 MJ Amsterdam

€350,000
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Liveable area 86 m²

Note

General

Je vindt dit nette afgewerkte 3-kamer appartement met eigen parkeerplaats in een groot en rustig binnenhof, dichtbij het centrum en uitvalswegen. Hier merk je van het drukke en hectische Amsterdam niets meer en het centrum is op steenworp afstand!

Het appartement is gelegen op de zesde verdieping van het in 2013 opgeleverde complex ‘Laan van Spartaan’. Het complex wordt beheerd door een actiev... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
    Year of construction 2013
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24550/3986259
Asking price €350,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 20 June 2018
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Floor 6th floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 2013
Rooftype Flat
Certifications GIW guarantee certificate
Isolations Full
Surfaces and content
Effective area 86 m²
Content 255 m³
Surface area external, linked storage rooms 11 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location On a quiet street
Residential area
Unobstructed view
Features
Water heating Centrally supplied
Heating District heating
Parking Underground garage
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has an elevator Yes
Has a garage Yes
Has a parking place Yes
Has ventilation Yes

Definition

Je vindt dit nette afgewerkte 3-kamer appartement met eigen parkeerplaats in een groot en rustig binnenhof, dichtbij het centrum en uitvalswegen. Hier merk je van het drukke en hectische Amsterdam niets meer en het centrum is op steenworp afstand!

Het appartement is gelegen op de zesde verdieping van het in 2013 opgeleverde complex ‘Laan van Spartaan’. Het complex wordt beheerd door een actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren. Het bestaat uit 2 appartementengebouwen met lift, een afgesloten binnenhof voor alle bewoners van het complex met daaromheen eengezinswoningen en daaronder een eigen parkeergarage.

Indeling: Middels de liftinstallatie bereik je de zesde verdieping.
Entree: Je komt binnen in de ruime hal. Vanuit de hal heb je toegang tot alle kamers. De 2 slaapkamers, de badkamer met bubbelbad, inloopdouche en wasmeubel, het separate toilet, de berging, de wasruimte en woonkamer met keuken. De moderne keuken in L-opstelling is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Middels de schuifpui in de woonkamer kom je op het zonnige op het zuiden gesitueerde balkon (11 m2). Het geheel wordt compleet gemaakt door een berging en een eigen overdekte parkeerplaats in de parkeergarage.

Voor een verdere indruk van de indeling kun je de bijgesloten plattegronden bekijken.

Ligging:
De woning is gelegen in het complex Laan van Spartaan in Amsterdam West. Dit is een nieuwe woonwijk met ideale ligging, vlakbij het centrum. In de buurt vind je een ruim aanbod van voorzieningen voor jong en oud. De wijk is gelegen tussen het Gerbrandypark en het Erasmuspark, aan de Erasmusgracht. Het openbaar vervoer vind je in de buurt zoals de diverse tram- en buslijnen en de metro. Op Station Lelylaan of Sloterdijk kunt u verder reizen met de trein. De Ringweg A-10 ligt letterlijk om de hoek!

Bouw:
Het complex is gebouwd in 2013. Het heeft stenen gevels uitgevoerd in spouw, betonnen vloerlagen en een plat dak, welke is voorzien van een bitumineuze dakbedekking. Het appartement is volledig geïsoleerd en wordt verwarmd door middel van een in 2013 geplaatste stadsverwarmingsunit. Daarnaast beschikt de woning over een mechanisch ventilatie systeem.

Eigendomssituatie:
Deze woning ligt op een stuk grond dat eigendom is van de gemeente Amsterdam. Het huidige tijdvak loopt tot en met 31 mei 2060 en is afgekocht. Kijk voor meer informatie op www.erfpacht.amsterdam.nl

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2013
- Woonoppervlakte 86m2
- Appartement met eigen overdekte parkeerplaats
- Servicekosten bedragen € 79,39 (appartement) + € 23,80 (parkeerplaats)
- Erfpacht afgekocht tot en met 31 mei 2060!
- Balkon op het zuiden
- Bubbelbad
- Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren je bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan.

Floor plans

Extra

Recently viewed