Sold

Sold: Willem Augustinstraat 219, 1061 MJ Amsterdam

€375,000
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Liveable area 85 m²

Note

General

Prachtig afgewerkt 3-kamer appartement van 85 m2 met een groot op het zuiden gesitueerd balkon en een eigen overdekte parkeerplaats gelegen aan een groot en rustig binnenhof, dichtbij het centrum en uitvalswegen.

Dit schitterende appartement is gelegen op de 7de verdieping van het in 2013 opgeleverde complex ‘Laan van Spartaan’. Het complex wordt beheerd door een actieve en financieel gezonde... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
    Year of construction 2013
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24550/4303992
Asking price €375,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 21 December 2018
Construction
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Type of construction Existing estate
Year of construction 2013
Isolations Full
Surfaces and content
Effective area 85 m²
Content 261 m³
Surface area external, linked storage rooms 12 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location On a quiet street
Residential area
Unobstructed view
Features
Water heating Centrally supplied
Parking Underground garage
Has a bath Yes
Has cable TV Yes
Has an elevator Yes
Has a garage Yes
Has a parking place Yes
Has ventilation Yes

Definition

Prachtig afgewerkt 3-kamer appartement van 85 m2 met een groot op het zuiden gesitueerd balkon en een eigen overdekte parkeerplaats gelegen aan een groot en rustig binnenhof, dichtbij het centrum en uitvalswegen.

Dit schitterende appartement is gelegen op de 7de verdieping van het in 2013 opgeleverde complex ‘Laan van Spartaan’. Het complex wordt beheerd door een actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren. Het complex bestaat uit 2 appartementengebouwen met lift, een afgesloten binnenhof met eengezinswoningen en daaronder een eigen parkeergarage.

Indeling:
Vanuit de galerij bereik je de entree van het appartement. Je komt binnen in de lange hal. Vanuit de hal is er toegang tot de 2 slaapkamers, het separate toilet, de badkamer welke is voorzien van ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel en als laatste de riante en lichte woonkamer met open keuken v.v. inbouwapparatuur. Er is verder zeer veel bergruimte in de woning terug te vinden. Het op het zonnige zuiden gesitueerde balkon (12 m2) is bereikbaar vanuit de woonkamer en biedt een prachtig uitzicht. Het geheel wordt compleet gemaakt door een berging en een eigen overdekte parkeerplaats in de parkeergarage.

Voor een verdere indruk van de indeling kun je de bijgesloten plattegronden bekijken.

Ligging:
Het complex Laan van Spartaan ligt in het hippe Bos en Lommer (BOLO) in Amsterdam West en is een nieuwe woonwijk met ideale ligging, vlakbij het centrum. Het hart van de buurt bestaat uit prachtige, nieuwe sportvoorzieningen. Daar omheen liggen de woningen met een ruim aanbod van voorzieningen voor jong en oud. De wijk is gelegen tussen het Gerbrandypark en het Erasmuspark, aan de Erasmusgracht. Er is altijd wat te zien, doen en kopen in de bruisende buurt Bos & Lommer. Met volop restaurants, eetcafés, kroegen en een van de mooiste parken van de stad verveel je je geen moment in West.

Uiteraard is de buurt voorzien van diverse openbaar vervoer mogelijkheden die eenvoudig en effectief gebruikt kunnen worden. Metrohalte jan van Galenstraat is 5 min lopen. Diverse bus en tramhaltes op zijn ook op loopafstand. Tevens is Station Lelylaan in de buurt met uitstekende treinverbindingen. De Ringweg A-10 ligt letterlijk om de hoek!

Bouw:
Het complex is gebouwd in 2013. Het heeft stenen gevels uitgevoerd in spouw, betonnen vloerlagen en een plat dak, welke is voorzien van een bitumineuze dakbedekking. Het appartement is volledig geïsoleerd en wordt verwarmd door middel van een in 2013 geplaatste stadsverwarmingsunit. Daarnaast beschikt de woning over een mechanisch ventilatie systeem.

Eigendomssituatie:
De woning ligt op een perceel wat eigendom is van de gemeente Amsterdam. Deze erfpacht is voortdurend en de vergoeding (canon) die de eigenaar van dit appartement aan de gemeente dient te betalen is voor vijftig jaren vooruitbetaald (tot en met 31 mei 2060). Op deze erfpacht zijn de algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 1966 van toepassing. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Amsterdam.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2012
- Appartement met eigen overdekte parkeerplaats
- Woonoppervlakte 85 m2
- Erfpacht afgekocht tot 31 mei 2060
- Servicekosten ca. €103,19 per maand
- Balkon is gesitueerd op het zuiden
- Energielabel A
- Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Virtual tour

Video from friends

Recently viewed