For sale: Willem van Weldammelaan 75, 1082 KT Amsterdam

€1,975,000
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Liveable area 206 m²
Acceptance By consultation

Note

General

Maak kennis met dit luxueuze appartement met hoogwaardige afwerking, riante living, 5 slaapkamers, 3 badkamers, 2 parkeerplaatsen in de ondergrondse parkeergarage en riant dakterras.

Dit riante appartement bevindt zich op de tweede etage van het markante appartementencomplex Crystal Court met parkeergarage direct grenzend aan en uitkijkend op het Gijsbrecht van Aemstelpark en winkelcentrum Groo... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
    Year of construction 2009
    Status Available
  • Location

Features

Offer
Reference number 24550/4728907
Asking price €1,975,000
Acceptance By consultation
Last updated 26 August 2019
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Floor 2nd floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 2009
Rooftype Flat
Isolations Floor
Full
Insulated glazing
Roof
Wall
Surfaces and content
Effective area 206 m²
Content 650 m³
Surface area external, linked storage rooms 32 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 7 of which (5 bedrooms)
Energy consumption
Energy certificate A
Features
Water heating Central heating system
Parking Underground garage
Has a bath Yes
Has a garage Yes
Has a parking place Yes
Has ventilation Yes

Definition

Maak kennis met dit luxueuze appartement met hoogwaardige afwerking, riante living, 5 slaapkamers, 3 badkamers, 2 parkeerplaatsen in de ondergrondse parkeergarage en riant dakterras.

Dit riante appartement bevindt zich op de tweede etage van het markante appartementencomplex Crystal Court met parkeergarage direct grenzend aan en uitkijkend op het Gijsbrecht van Aemstelpark en winkelcentrum Groot Gelderlandplein. Crystal Court is een zeer exclusief project met 36 unieke appartementen in vier gebouwdelen die door middel van een atrium met elkaar zijn verbonden. In het atrium is groen en sierwater aangelegd. Dit project is ontworpen door Tangram architecten en won in 2010 de Amsterdamse Nieuwbouwprijs.

Indeling:
Ruime hal die toegang verschaft tot alle vertrekken in de woning. De woon-/ eetkamer heeft een L-vorm en is voorzien van veel raampartijen (waaronder 3 schuifpuien), waardoor er een enorme lichte living is. Via een schuifpui is het fraaie en zonnige terras (ca. 40 m2) te bereiken met idyllisch uitzicht op het Gijsbrecht van Aemstelpark. Ook vanuit de woonkeuken is het dakterras bereikbaar door middel van een schuifpui. De keuken is opgesteld in 2 delen. Een keukenblok in U-vorm en een grote kastenwand met diverse apparatuur. Waaronder een 5 pits gaskookplaat, vaatwasser, koelkast, vriezer, oven, warmhoudlade en magnetron. Er zijn in totaal 5 slaapkamers. De masterbedroom beschikt over een walk-in-closet en badkamer en-suite met ligbad, douche, wastafel en toilet. Ook de tweede slaapkamer heeft toegang tot een badkamer en-suite met douche, wastafel en toilet. De overige 3 slaapkamers kunnen gebruik maken van de 3e badkamer die is voorzien van een dubbele wastafel en ligbad. Daarnaast is er een separaat toilet, wasruimte en technische ruimte aanwezig.

Dit riante appartement heeft werkelijk alles. Volop ruimte, kwalitatief hoogwaardige afwerking en comfort. En dat alles op een perfecte locatie.

Bijzonderheden:
- Ca. 206 m2 woonoppervlak en dakterras van ca. 40 m2.
- Vloerverwarming en TopCoolingSystem
- Erfpacht afgekocht tot 31-8-2065
- 2 parkeerplaatsen in ondergrondse garage
- Eigen berging en ruime fietsenstalling in de parkeergarage
- Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Recently viewed