Sold

Sold: Wittgensteinlaan 338, 1062 KJ Amsterdam

€325,000
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Liveable area 88 m²

Note

General

Top.... Wonen op niveau in een dynamische omgeving.....

Op loopafstand van winkels, het Confectiecentrum, trams, bussen en treinen, in het groene parkgebied aan de Wittgensteinlaan, nu een 4-kamer appartement te koop met een eigen parkeerplaats, zonnig balkon en uitzicht op groen!!

Het riante appartement van 88 m2 is gelegen op de derde verdieping van het in 1991 opgeleverde complex ‘Rhonevl... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
    Year of construction 1991
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24550/3754443
Asking price €325,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 31 October 2017
Construction
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Floor 3rd floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 1991
Rooftype Flat
Isolations Full
Surfaces and content
Effective area 88 m²
Content 256 m³
Surface area external, linked storage rooms 7 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Outdoors
Location Near park
Residential area
Unobstructed view
Boiler
Heating source Gas
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Parking Parking lot
Has a bath Yes
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has an elevator Yes
Has a parking place Yes
Has ventilation Yes

Definition

Top.... Wonen op niveau in een dynamische omgeving.....

Op loopafstand van winkels, het Confectiecentrum, trams, bussen en treinen, in het groene parkgebied aan de Wittgensteinlaan, nu een 4-kamer appartement te koop met een eigen parkeerplaats, zonnig balkon en uitzicht op groen!!

Het riante appartement van 88 m2 is gelegen op de derde verdieping van het in 1991 opgeleverde complex ‘Rhonevlakte’. Het gebouw beschikt over een liftinstallatie, een afgesloten parkeerterrein en wordt professioneel beheerd door een actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren.

Indeling:
Je komt binnen in de verzorgde entree waar zich de lift bevindt. Middels de lift bereik je het appartement op de derde verdieping. Vanuit de hal van het appartement zijn alle vertrekken bereikbaar. Aan de voorzijde bevinden zich de 3 slaapkamers, de badkamer, het toilet en de inpandige berging. Aan de achterzijde van het complex bevindt zich de woonkamer met toegang tot de half-open keuken (welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur) en het op het zuiden gesitueerde balkon.

Het geheel wordt compleet gemaakt door een berging in de onderbouw en een eigen parkeerplaats met beugel op het afgesloten parkeerterrein.

Voor een verdere indruk van de indeling kun je de bijgesloten plattegronden bekijken.

Ligging:
De woning is gelegen in het laatste complex aan Wittgensteinlaan. Dit is een rustige straat met veel bomen, gelegen in het voormalige stadsdeel Slotervaart. Het complex bevindt zich op 5 minuten loopafstand van Station Lelylaan van waaruit je binnen enkele minuten op Schiphol bent. Aan het einde van de straat heb je het tram- en metrostation Heemstedestraat. Vanaf hier kun je naar het bruisende Hoofddorpplein, het Vondelpark en het centrum van Amsterdam. Ook is deze buurt perfect te bereiken met de auto. Binnen een paar autominuten zit je op de snelweg Ring A10. Op het Sierplein, met elke woensdag een druk bezochte markt, kun je terecht voor je dagelijkse boodschappen. Dit plein is lopend of op de fiets gemakkelijk te bereiken.

Eigendomssituatie:
Het appartementencomplex ligt op een stuk grond dat eigendom is van de gemeente Amsterdam. Deze erfpacht is voortdurend en de vergoeding (canon) die de eigenaar van dit appartement aan de gemeente dient te betalen is voor vijftig jaren vooruitbetaald (tot en met 1 juni 2040). Op deze erfpacht zijn de Algemene bepalingen van voortdurend erfpacht 1966 van toepassing. Kijk voor meer informatie op www.erfpacht.amsterdam.nl.

Vereniging van Eigenaren:
Het betreft een appartementsrecht binnen een Vereniging van Eigenaren. Men gaat maandelijks servicekosten aan de Vereniging betalen, waar zowel groot toekomstig onderhoud van wordt betaald als een opstalverzekering. De servicekosten bedragen €141,98 per maand.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1991
- Woonoppervlakte 88 m2
- Appartementsrecht
- Erfpacht is afgekocht voor 50 jaren (t/m 01-06-2040 )
- Servicekosten bedragen € 141,98 per maand
- Eigen parkeerplaats met beugel
- Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren je bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je en/of jouw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Recently viewed