For sale: Zeilstraat 37III, 1075 SB Amsterdam

€449,000
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Liveable area 72 m²

Note

General

Prachtig en net afgewerkt 3-kamer appartement van 72 m2 gelegen op een prachtige locatie. De woning is op loopafstand van het Vondelpark en het gezellige Hoofddorpplein.

Indeling:
Via de entree op de derde etage kom je binnen in de lichte en ruime woonkamer. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een open keuken met kunststof aanrechtblad, RVS inbouwapparatuur, afwasmachine, koelvries-c... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
    Year of construction 1913
    Status Available
  • Location

Features

Offer
Reference number 24550/4426421
Asking price €449,000
Acceptance By consultation
Last updated 28 January 2019
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Floor 4th floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 1913
Isolations Floor
Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 72 m²
Content 230 m³
Surface area external, linked storage rooms 9 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Features
Water heating Central heating system
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has a French balcony Yes
Has ventilation Yes

Definition

Prachtig en net afgewerkt 3-kamer appartement van 72 m2 gelegen op een prachtige locatie. De woning is op loopafstand van het Vondelpark en het gezellige Hoofddorpplein.

Indeling:
Via de entree op de derde etage kom je binnen in de lichte en ruime woonkamer. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een open keuken met kunststof aanrechtblad, RVS inbouwapparatuur, afwasmachine, koelvries-combinatie, kookplaat en heteluchtoven. Aan de voorkant van de woning zit een Frans balkon en aan de achterzijde zijn openslaande deuren naar het op het zuiden gesitueerd balkon over de hele breedte van de woning. Via de woonkamer is ook toegang tot de slaapkamer met openslaande deuren naar het balkon. De badkamer op deze etage is voorzien van een ligbad, aparte douche, wastafel, designradiator, wc en mechanische ventilatie.

In de woonkamer is een vaste trap naar de bovengelegen tweede slaapkamer geplaatst welke is voorzien van een houten vloer, vaste kast met wasmachineaansluiting en aansluiting droger.

Ligging:
Het appartement is gelegen in de geliefde Schinkelbuurt. Naast de grotere supermarkten zijn er ook vele kleine winkels en leuke horeca gelegenheden. Het Vondelpark ligt op loopafstand en het Leidseplein is maar 5 minuten er vandaan. Dichtbij de snelweg A10, geen lange wachtlijsten voor een parkeervergunning en het openbaar vervoer is uitstekend geregeld.

Eigendomssituatie:
Het appartement is gelegen op eigen grond.

Bijzonderheden:
- Volledig voorzien van dubbel glas
- Eigen grond
- De servicekosten bedragen € 100,- per maand
- Totale oppervlakte 72 m2
- CV combiketel (Nefit)
- Vloerverwarming in de badkamer
- Volledige appartement voorzien van massief frans grenen vloer
- Oplevering in overleg.

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Virtual tour

Recently viewed