Sold

Sold: Haverstede 31, 1112 HS Diemen

€325,000
€1,957.83/m2
Type of residence House, single-family house, corner house
Plot size 166 m²
Liveable area 115 m²

Note

Een royale hoekwoning met een erker, eigen parkeerplaats en achtertuin in een rustige- en groene omgeving op fietsafstand van Amsterdam!

Een royale hoekwoning met een erker, eigen parkeerplaats en achtertuin in een rustige- en groene omgeving op fietsafstand van Amsterdam!

De woning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonwijk welke zich bevindt in Diemen-Zuid. De wijk is bij uitstek geschikt voor jonge gezinnen: de kinderen kunnen naar hartenlust spelen in de wijk, er is veel groen, diverse speeltuintjes en in de str... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, corner house
    Year of construction 1978
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24185/3728500
Asking price €325,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 13 November 2017
Construction
Type of residence House, single-family house, corner house
Type of construction Existing estate
Year of construction 1978
Rooftype Front gable
Surfaces and content
Plot size 166 m²
Effective area 115 m²
Content 379 m³
Garden area 87 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Outdoors
Location On a quiet street
Residential area
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation North west
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Boiler
Type of boiler Intergas
Year of manufacture 2012
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has a bath Yes
Garden available Yes
Has ventilation Yes

Definition

Een royale hoekwoning met een erker, eigen parkeerplaats en achtertuin in een rustige- en groene omgeving op fietsafstand van Amsterdam!

De woning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonwijk welke zich bevindt in Diemen-Zuid. De wijk is bij uitstek geschikt voor jonge gezinnen: de kinderen kunnen naar hartenlust spelen in de wijk, er is veel groen, diverse speeltuintjes en in de straten rijdt alleen bestemmingsverkeer. Op loopafstand bevindt zich een winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen, en de aansluiting op de A10 is perfect, evenals de bereikbaarheid van de A9. Voor het openbaar vervoer bevindt zich aan het begin van de woonwijk trein- en metrostation Diemen-Zuid. Ook busverbindingen zult u hier aantreffen. Ten slotte zijn er diverse basisscholen aanwezig in de directe omgeving.

Deze hoekwoning van ca. 115m2 beschikt over een erker, voortuin en achtertuin met een stenen berging. Deze woning is een huurwoning geweest en dient gemoderniseerd te worden. Daarbij dient men te denken aan het plaatsen van een nieuwe keuken en sanitair, schilderwerk en wand- en vloerafwerking.
De entree/hal biedt toegang tot de meterkast en woonkamer. De dichte keuken is voorzien van een standaard keukenblok en is gelegen aan de voorzijde van de woning. De royale woonkamer is tuingericht en voorzien van een open haard. De achtertuin ligt op het noordwesten waardoor je vanaf de avonduren kunt genieten van de zon. Vanuit de woonkamers is er tevens toegang tot de hal met separaat toilet met fontein en trapopgang naar de eerste verdieping. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een ruime badkamer. Deze badkamer is voorzien van een ligbad met douchecombinatie, wastafel, 2e toilet en een wasmachineaansluiting. Via een vaste trap is de zolderetage te bereiken, waar een vierde slaapkamer is gelegen. Tot slot bevindt zich op de overloop de CV-ketel.

Samenvattend: een woning van ca. 115m2 waarbij je volledig je eigen inspiratie en ideeën los kan laten om de ideale droomwoning te creëren!

Bijzonderheden:
• Bouwjaar ca. 1978
• Woonoppervlakte ca. 115m2
• Perceeloppervlakte 166m2, eigen grond
• Voormalige huurwoning
• Verwarming en warm water door middel van in 2012 vernieuwde CV- installatie
• Royale achtertuin op het noordwesten
• Parkeren is mogelijk op eigen terrein aan de voorzijde van de woning
• Gelegen in een rustige en kindervriendelijke omgeving
• Op loopafstand van diverse voorzieningen
• Vaste projectnotaris van toepassing t.w. Uitgeester Notariaat
• Diverse clausules van toepassing
• Oplevering kan snel, staat reeds leeg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren je bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Recently viewed