Sold

Sold: Julianaplantsoen 11, 1111 XG Diemen

€235,000
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Liveable area 67 m²

Note

Centraal in Diemen gelegen, ruim 3(voormalig 4)-kamer klusappartement van ca. 67m² op de derde en tevens bovenste verdieping!

Centraal in Diemen gelegen, ruim 3(voormalig 4)-kamer appartement van ca. 67m² op de derde en tevens bovenste verdieping!

Het appartement is gelegen in hartje Diemen, nabij het vernieuwde winkelcentrum "Diemerplein" met o.a. een AH-XL, Hema, Deen, Kruidvat, Action en delicatessen speciaalzaken voor de dagelijkse boodschappen. Daarnaast zijn er diverse sportaccommodaties in de buurt en hoeft er... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
    Year of construction 1963
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24185/4284450
Asking price €235,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 20 December 2018
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Floor 3rd floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 1963
Rooftype Flat
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 67 m²
Content 211 m³
Surface area external, linked storage rooms 8 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location On a quiet street
City centre
Residential area
Features
Water heating Electric boiler
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes

Definition

Centraal in Diemen gelegen, ruim 3(voormalig 4)-kamer appartement van ca. 67m² op de derde en tevens bovenste verdieping!

Het appartement is gelegen in hartje Diemen, nabij het vernieuwde winkelcentrum "Diemerplein" met o.a. een AH-XL, Hema, Deen, Kruidvat, Action en delicatessen speciaalzaken voor de dagelijkse boodschappen. Daarnaast zijn er diverse sportaccommodaties in de buurt en hoeft er dus zeker niet stil te worden gezeten! In de omgeving zijn er diverse opstapplaatsen voor het openbaar vervoer (trein, bus en tram 19) te vinden. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid en er zijn diverse uitvalswegen in de buurt (A1, A2, A9, A10). Kortom, de bereikbaarheid is uitstekend en dit op nog geen 10 minuten van het centrum van Amsterdam. Voor een dag ontspanning is het Diemerbos, Park Frankendael of het Oosterpark zeker een aanrader!

Globale indeling:
Het ruime appartement is gelegen op de derde verdieping van het kleinschalig appartementencomplex “Parkflat Wijde Blik V” met afgesloten entree. Vanuit de hal is er toegang tot nagenoeg alle vertrekken. De ruime en lichte woonkamer biedt toegang tot de halfopen keuken. De keuken kent een L-vormige opstelling. De keuken is uitgerust met een eenvoudig keukenblok met een oven, 4-pits gaskookplaat met afzuigkap en de wasmachineaansluiting. Het balkon is zowel via de keuken als de woonkamer te bereiken. Dit ruime balkon met elektronische zonwering is gelegen op het zuidoosten, waardoor er gedurende dag heerlijk van de zon en een drankje kan worden genoten. De woning leent zich ideaal om naar eigen hartenlust en smaak te kunnen worden verbouwd.

Middels de woonkamer is er tevens toegang tot de lichte masterbedroom. Van origine waren dit 2 slaapkamers. Door het plaatsen van een wand is hier eenvoudig een extra slaapkamer te creëren. Deze ruime slaapkamer kenmerkt zich door veel lichtinval vanwege de vele raampartijen. Daarnaast is er nog een tweede goed bemeten slaapkamer. De betegelde badkamer is voorzien van een verlaagd plafond met spotjes, douche, toilet en wastafel. Ten slotte, beschikt dit appartement over een eigen berging in de onderbouw.

Samenvattend: Een buitenkansje voor de klussers onder ons!

Bijzonderheden:
• Bouwjaar ca. 1963
• Woonoppervlakte ca. 67m²
• Erfpachtcanon € 236,02 op jaarbasis, 5 jaarlijks geïndexeerd tot en met 30-06-2036, eerstvolgende indexering per 01-01-2019 (fiscaal aftrekbaar)
• Servicekosten € 193,93 per maand (inclusief € 60,- voorschot stookkosten)
• Balkon op het zuidoosten
• Berging op de begane grond
• Er zijn voldoende openbare parkeervoorzieningen aanwezig. Bewoners kunnen een ontheffing aanvragen i.v.m. de blauwe zone. De kosten hiervoor bedragen € 96,- voor 2 jaar.
• Perfect gelegen, alle voorzieningen binnen handbereik
• De koopakte wordt bij een notaris getekend volgens Amsterdams model
• De koopakte zal worden opgemaakt met een asbest-, ouderdoms- en niet-zelfbewoningsclausule
• Oplevering in overleg, kan snel

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Virtual tour

Recently viewed