Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Julianaplantsoen 133, 1111 XK Diemen

€259,000
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Liveable area 58 m²
Acceptance By consultation
Status Sold subject to conditions

Note

General

Centraal in Diemen gelegen, licht 3-kamer hoekappartement van ca. 58 m² op de derde verdieping met balkon op het zuidwesten!

Het appartement is gelegen het hart van Diemen. Gemeente Diemen kenmerkt zich door het dorpse karakter. Een plek waar met name starters en (jonge) gezinnen zich direct thuis zullen voelen. Wat ons betreft is het overigens niet nodig om het dorp of omgeving te verlaten. Zo... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
    Year of construction 1963
    Status Sold subject to conditions
  • Location

Features

Offer
Reference number 24185/4717662
Asking price €259,000
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Last updated 12 September 2019
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Floor 3rd floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 1963
Rooftype Front gable
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 58 m²
Content 198 m³
Surface area external, linked storage rooms 8 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location City centre
On a quiet street
Residential area
Features
Water heating Instantaneous water heater
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has a storage room Yes

Definition

Centraal in Diemen gelegen, licht 3-kamer hoekappartement van ca. 58 m² op de derde verdieping met balkon op het zuidwesten!

Het appartement is gelegen het hart van Diemen. Gemeente Diemen kenmerkt zich door het dorpse karakter. Een plek waar met name starters en (jonge) gezinnen zich direct thuis zullen voelen. Wat ons betreft is het overigens niet nodig om het dorp of omgeving te verlaten. Zo ligt het vernieuwde winkelcentrum "Diemerplein" met o.a. een AH-XL, Hema, Deen, Kruidvat, Action en delicatessen speciaalzaken voor de dagelijkse boodschappen op nog geen 5 minuten lopen. Daarnaast zijn er diverse sportaccommodaties in de buurt en hoeft er dus zeker niet stil te worden gezeten! In de omgeving zijn er diverse opstapplaatsen voor het openbaar vervoer (trein, bus en tram 19) te vinden. Vanaf treinstation Diemen sta je in nog geen 10 minuten op Amsterdam Centraal. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid voor de deur en er zijn diverse uitvalswegen in de buurt (A1, A2, A9, A10). Kortom, de bereikbaarheid is uitstekend. Voor een dag ontspanning is het Diemerbos, Park Frankendael of het Oosterpark zeker een aanrader!

Globale indeling:
Het appartement is goed onderhouden en gelegen op de derde verdieping van een kleinschalig appartementencomplex met afgesloten entree. Vanuit de hal is er toegang tot nagenoeg alle vertrekken. De woonkamer beschikt vanwege de hoekligging over een extra raam in de zijgevel waardoor deze ruimte profiteert van extra lichtinval. Naast het plaatsen van een eethoek blijft er voldoende ruimte over om een gezellige zithoek te creëren. De woonkamer geeft toegang tot de halfopen keuken welke is voorzien van een functioneel L-vormig keukenblok met 4-pits-gaskookplaat. Zowel vanuit de woonkamer als de keuken is er toegang tot het balkon gelegen op het zuidwesten, waardoor er na het middaguur heerlijk van de zon en een drankje of hapje kan worden genoten.

Middels de woonkamer is er toegang tot de royale en lichte slaapkamer aan de achterzijde van het complex. Vanuit de hal is een tweede slaapkamer met inbouwkast te bereiken.
De in 2017 gerenoveerde badkamer voelt als nieuw, fris en stijlvol en is voorzien van vloerverwarming, fraai tegelwerk, inloop douche en modern wastafelmeubel. Gelijkertijd is dezelfde stijl doorgevoerd in de separate toiletruimte.
Ten slotte, beschikt dit appartement over een eigen berging in de onderbouw.

Kortom; Altijd al in hartje Diemen willen wonen met gegarandeerd jarenlang woongenot? Mis deze kans niet en maak direct een bezichtigingsafspraak!

Bijzonderheden:
• Bouwjaar ca. 1963
• Woonoppervlakte ca. 58 m²
• Hoekappartement voorzien van veel extra lichtinval door gunstige zonligging en zijraam
• Erfpachtcanon € 161,77,- op jaarbasis, 5 jaarlijks geïndexeerd tot en met 30-06-2036, eerstvolgende indexering per 01-01-2024 (fiscaal aftrekbaar)
• Servicekosten € 121,80,- per maand en € 60,- aan voorschot stookkosten
• Verwarming middels blokverwarming en warm water middels geiser
• Binnenkort zal dit appartement voorzien zijn van glasvezelkabel
• Balkon op het zuidwesten
• Badkamer en toiletruimte zijn in 2017 gerenoveerd en badkamer is voorzien van vloerverwarming
• Vrij uitzicht vanuit beide slaapkamers aan de achterzijde van het appartement
• Er zijn voldoende openbare parkeervoorzieningen aanwezig. Bewoners kunnen een ontheffing aanvragen i.v.m. de blauwe zone. De kosten hiervoor bedragen € 96,- voor 2 jaar
• Perfect gelegen, alle voorzieningen binnen handbereik
• De koopakte wordt bij een notaris getekend volgens Amsterdams model
• Oplevering in overleg, voorkeur verkoper medio december 2019

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Recently viewed