Sold

Sold: Knoopkruid 25, 1112 PR Diemen

€395,000
€3,062.02/m2
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 129 m²
Liveable area 108 m²

Note

In een ruim opgezette en groene woonwijk in Diemen gelegen, verbouwde en ruime 5-kamer eengezinswoning met tuin en eigen parkeerplaats voor de deur!

In een ruim opgezette en groene woonwijk in Diemen gelegen, verbouwde en ruime 5-kamer eengezinswoning met tuin en eigen parkeerplaats voor de deur!

De woning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonwijk welke zich bevindt in Diemen- Zuid. De wijk is bij uitstek geschikt voor jonge gezinnen: de kinderen kunnen naar hartenlust spelen in de wijk, er is veel groen, diverse speeltuintjes... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house
    Year of construction 1982
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24185/4147402
Asking price €395,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 17 September 2018
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Year of construction 1982
Rooftype Front gable
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 129 m²
Effective area 108 m²
Content 377 m³
Garden area 76 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Outdoors
Location On a quiet street
Residential area
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation North west
Has a backyard entrance Yes
Condition Beautifully landscaped
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler Atag
Heating source Gas
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Parking Parking lot
Has a bath Yes
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has a parking place Yes
Has ventilation Yes

Definition

In een ruim opgezette en groene woonwijk in Diemen gelegen, verbouwde en ruime 5-kamer eengezinswoning met tuin en eigen parkeerplaats voor de deur!

De woning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonwijk welke zich bevindt in Diemen- Zuid. De wijk is bij uitstek geschikt voor jonge gezinnen: de kinderen kunnen naar hartenlust spelen in de wijk, er is veel groen, diverse speeltuintjes en de straat is autoluw. Op loopafstand bevindt zich het winkelcentrum Kruidenhof voor de dagelijkse boodschappen, en de aansluiting op de uitvalswegen A1, A2 en A10 is perfect. Voor het openbaar vervoer bevindt zich aan het begin van de woonwijk trein- en metrostation Diemen- Zuid. Ook diverse busverbindingen (o.a. bus 44, 287 en 757) zult u hier aantreffen. Ten slotte, zijn er diverse basisscholen aanwezig in de directe omgeving.

De woning is door de jaren heen flink verbouwd. Dit jaar zijn nog de kozijnen op de eerste etage geschilderd en in 2016 de kozijnen op de begane grond. In 2015 heeft de grote verbouwing plaatsgevonden. Zo zijn o.a. de binnendeuren met beslag vervangen, nieuwe vloeren gelegd, wanden gestuukt en gesausd, nieuwe radiatoren en schutting in de achtertuin geplaatst. Verder is de badkamer en het toilet gerenoveerd en is een nieuwe keuken geïnstalleerd. Ten slotte is de meterkast vernieuwd.

Globale indeling:
Op de begane grond bevindt zich de entree/hal met meterkast, garderobekast en een separaat hangtoilet met fontein. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de moderne keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een 5-pitsgaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en een combi-oven. De royale, lichte woonkamer is gelegen aan de tuinzijde en voorzien van een trapkast. Middels de tuindeur is er toegang tot de tuin, die is gelegen op het noordwesten, waardoor je heerlijk in de avonduren in de zon kunt genieten. Verder beschikt de tuin over een waterkraan en een achterom.
Via een vaste trap is de eerste verdieping te bereiken. Op deze verdieping bevinden zich drie goed bemeten slaapkamers en de badkamer. In 2015 is de badkamer vernieuwd, volledig betegeld en voorzien van een bad, ruime inloopdouche met regendouche, hangcloset, designradiator en een modern wastafelmeubel.
De trapopgang naar de tweede verdieping brengt je naar de voorzolder. Achtereenvolgens bevinden zich hier de CV-ketel, mechanische ventilatie box, wasmachine- en droger aansluiting. De droger en wasmachine zijn op een aparte groep aangesloten. Verder is er voldoende bergruimte en middels de voorzolder is de vierde royale slaapkamer te bereiken.

Samenvattend, is dit een eengezinswoning onder de rook van Amsterdam van het kaliber: "dozen uitpakken en wonen maar"!

Bijzonderheden:
• Bouwjaar ca. 1982
• Woonoppervlakte ca. 108m2
• Perceeloppervlakte 129m2
• EIGEN GROND
• In 2018 zijn de kozijnen op de eerste etage geschilderd
• In 2016 zijn de kozijnen op de begane grond geschilderd
• In 2015 zijn o.a. de keuken, badkamer, toilet en meterkast vernieuwd
• Stenen berging met elektra
• Royale achtertuin
• Parkeren is mogelijk op eigen terrein aan de voorzijde van de woning
• Groene, rustige en kindvriendelijke woonomgeving, nabij diverse voorzieningen
• De koopakte wordt bij een notaris getekend volgens Amsterdams model
• Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Virtual tour

Video from friends

Recently viewed