New for sale

For sale: Schelpenhoek 103, 1112 DJ Diemen

€385,000
€2,916.67/m2
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 132 m²
Liveable area 91 m²

Note

Centraal in Diemen gelegen, lichte 4-kamer eengezinswoning met zolder, eigen parkeerplaats en achtertuin op het zuidoosten!

Centraal in Diemen gelegen, lichte 4-kamer eengezinswoning met zolder, eigen parkeerplaats en achtertuin op het zuidoosten!

Deze eengezinswoning is gelegen in een populaire kindvriendelijke wijk “Schelpenhoek” in Diemen Zuid. De wijk kenmerkt zich door de ruime opzet en de vele woonerven. Verder is het bij uitstek geschikt voor jonge gezinnen: de kinderen kunnen naar hartenlust spelen in de wij... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, terraced house
  Year of construction 1982
  Status Available
 • Location

Features

Offer
Reference number 24185/4328793
Asking price €385,000
Status New for sale
Acceptance By consultation
Last updated 07 December 2018
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Year of construction 1982
Rooftype Front gable
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 132 m²
Effective area 91 m²
Content 369 m³
Garden area 66 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (3 bedrooms)
Outdoors
Location On a quiet street
Residential area
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South east
Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate C
Features
Water heating Central heating system
Has a bath Yes
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has ventilation Yes

Definition

Centraal in Diemen gelegen, lichte 4-kamer eengezinswoning met zolder, eigen parkeerplaats en achtertuin op het zuidoosten!

Deze eengezinswoning is gelegen in een populaire kindvriendelijke wijk “Schelpenhoek” in Diemen Zuid. De wijk kenmerkt zich door de ruime opzet en de vele woonerven. Verder is het bij uitstek geschikt voor jonge gezinnen: de kinderen kunnen naar hartenlust spelen in de wijk, er is veel groen en diverse speeltuinen. De woning is gelegen op loopafstand van basisschool de Ark, een sportcentrum met zwembad en het winkelcentrum “Kruidenhof” voor de dagelijkse boodschappen. Het is goed bereikbaar via de uitvalswegen (A1, A2, A9). Voor het openbaar vervoer bevindt zich aan het begin van de woonwijk trein- en metrostation Diemen-Zuid. Op loopafstand bevinden zich de tram en busverbindingen. Daarnaast ben je in 20 minuten fietsen in het centrum van Amsterdam.

Globale indeling:
Op de begane grond bevindt zich de entree/hal met meterkast, en de trap naar de eerste verdieping. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de keuken met functioneel keukenblok. De royale woonkamer is voorzien van een lichte laminaatvloer en heeft toegang tot de diepe achtertuin op het zuidoosten. Hier is het heerlijk toeven in de zon vanaf ’s morgens vroeg tot laat in de middag. Verder is de toiletruimte in 2018 vernieuwd met o.a. gestuukte wanden, modern en tijdloos tegelwerk en hangcloset met fontein.
Via de vaste trap in de hal is de eerste verdieping te bereiken. De overloop geeft toegang tot alle vertrekken. Op deze verdieping bevinden zich drie goed bemeten slaapkamers en de eveneens in 2018 vernieuwde badkamer. De moderne badkamer is uitgerust met een bad-douchecombinatie met kiezel mozaïekwand, fraai tegelwerk, hangcloset, modern wastafelmeubel, designradiator en de wasmachineaansluiting.
Middels de vlizotrap is de zolderverdieping bereikbaar. Op deze verdieping is er voldoende bergruimte en zijn de Intergas HR eco cv-ketel (2017) en mechanische ventilatie box geïnstalleerd. Tevens is hier de mogelijkheid om door middel van het plaatsen van een vaste trap, dakraam of dakkapel extra woonruimte te creëren.

Samenvattend: een leuke 4-kamer eengezinswoning met zonnige achtertuin en eigen parkeerplaats in een kindvriendelijke buurt, onder de rook van Amsterdam!

Bijzonderheden:
• Bouwjaar ca. 1982
• Woonoppervlakte ca. 91
• EIGEN GROND
• In 2018 zijn toiletruimte en badkamer vernieuwd
• In 2018 zijn de houten kozijnen van buiten geschilderd
• De woning is voorzien van dubbele beglazing
• Mogelijkheid om de zolderverdieping om te bouwen tot woonruimte
• Stenen berging aan de voorzijde van de woning voorzien van elektra
• Parkeren is mogelijk op eigen terrein aan de voorzijde van de woning
• Groene, rustige en kindvriendelijke woonomgeving
• Centrale ligging in Diemen met uitstekende bereikbaarheid, op 7 minuten loopafstand van trein- en metrostration Diemen-Zuid en op slechts 30 minuten van luchthaven Schiphol
• De koopakte wordt bij een notaris getekend volgens Amsterdams model
• Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Virtual tour

Features by friends

 • * mogelijkheid om door middel van het plaatsen van een vaste trap, dakraam of dakkapel extra woonruimte te creëren.
  1
  Endorser
 • * uitstekende bereikbaarheid, 5 min loopafstand van tram 19 , bushalte,op 7 minuten loopafstand van trein- en metrostration Diemen-Zuid en op slechts 30 minuten van luchthaven Schiphol
  1
  Endorser
 • * veel bomen achter de tuin dus parkachtige uitzicht direct van de woonkamer
  1
  Endorser

What friends have to say

Photo from friends

Video from friends

Recently viewed