Sold

Sold: Tarwekamp 172, 1112 HK Diemen

€245,000
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Liveable area 80 m²

Note

In Diemen-Zuid gelegen, fraai en praktisch ingedeeld 3-kamer appartement met ruim en diep balkon van ca. 10m2!

In Diemen-Zuid gelegen, fraai en praktisch ingedeeld 3-kamer appartement met ruim en diep balkon van ca. 10m2!

Het appartement ligt onder de rook van Amsterdam in de rustige kindvriendelijke wijk "Akkerland" in Diemen Zuid. De wijk is bij uitstek geschikt voor jonge gezinnen: de kinderen kunnen naar hartenlust spelen in de wijk, er is veel groen, diverse speeltuintjes en in de straten rijdt all... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
  Year of construction 1978
  Status Sold
 • Location

Features

Offer
Reference number 24185/4263664
Asking price €245,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 13 November 2018
Construction
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Floor 2nd floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 1978
Rooftype Flat
Isolations Party insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 80 m²
Content 243 m³
Surface area external, linked storage rooms 10 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location On a quiet street
Residential area
Unobstructed view
Energy consumption
Energy certificate C
Energy index 1
Features
Water heating Centrally supplied
Heating Collective heating
Has a bath Yes
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has an elevator Yes

Definition

In Diemen-Zuid gelegen, fraai en praktisch ingedeeld 3-kamer appartement met ruim en diep balkon van ca. 10m2!

Het appartement ligt onder de rook van Amsterdam in de rustige kindvriendelijke wijk "Akkerland" in Diemen Zuid. De wijk is bij uitstek geschikt voor jonge gezinnen: de kinderen kunnen naar hartenlust spelen in de wijk, er is veel groen, diverse speeltuintjes en in de straten rijdt alleen bestemmingsverkeer. In de directe omgeving bevinden zich basisscholen en de Hogeschool Inholland. Op een steenworp afstand ligt winkelcentrum Kruidenhof met een Jumbo voor de dagelijkse boodschappen. Eveneens ligt het overdekte winkelcentrum "Diemerplein" om de hoek voor de grote boodschap. Hier vind je onder andere AH-XL, HEMA, Action, Kruidvat, bakker, visboer en een slager.

Tevens zijn er veel voorzieningen in de buurt. Voor de sportfanaten onder ons is er in Diemen-Zuid een multifunctioneel sportcentrum met o.a. een zwembad, diverse sport- en recreatieverenigingen.

Trek je er in de vrije tijd liever in de natuur op uit? Het landelijk gebied van Diemen, zoals het Vensterpark, Diemerbos en Overdiemerpolder, is meer dan de moeite waard voor lange wandelingen en fietstochten.

Met diverse uitvalswegen (Ring A10, A1, A2, A9), treinstation Diemen Zuid en bushaltes voor de lijnen 44 en 287 is de bereikbaarheid uitstekend. Ten slotte ben je op de fiets binnen 20 minuten in het centrum van Amsterdam.

Globale indeling:
Via de gemeenschappelijke hal en de lift is de entree van het appartement op de tweede verdieping te bereiken. Vanuit de gang is er toegang tot alle vertrekken. Zo bevindt zich aan de linkerzijde een landelijk betegelde toiletruimte met hangend closet en fontein, meterkast. De badkamer is betegeld in een gelijke stijl als de toiletruimte met bad-douchecombinatie, wastafelmeubel, wasmachineaansluiting en inbouwspots. Middels de hal zijn eveneens twee goed bemeten lichte slaapkamers te betreden, welke beschikken over grote raamkozijnen met kiep/kantelramen. De master-bedroom heeft daarnaast een echte ‘walk-in-closet’. Ideaal voor mensen met veel kleren of kinderen om speelgoed in op te bergen. De woonkamer is royaal, eveneens licht, beschikt over een inbouwkast en heeft toegang tot de halfopen keuken. De keuken is voorzien van een plavuizen tegelvloer en beschikt over een functioneel keukenblok en losse apparatuur, waaronder een vaatwasser, 5-pits gasfornuis met brede oven, Amerikaanse koelkast, magnetron en afzuigkap. Via de keuken is er toegang tot het ruime balkon gelegen op het oosten. Hier kun je in de ochtend met een kopje koffie heerlijk van de zon genieten. Ten slotte is er een eigen berging welke is voorzien van elektra gelegen in de onderbouw.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1978
• Woonoppervlakte ca. 80m2
• EIGEN GROND
• Servicekosten ca. € 150,- per maand exclusief voorschot stookkosten en warm water van ca. € 68,- per maand.
• Parkeren blauwe zone per 3 november 2018. Hiervoor is als bewoner ontheffing aan te vragen. Kosten hiervoor bedragen € 96,- voor twee jaar.
• Verwarming middels blokverwarming
• Woonkamer en slaapkamers voorzien van grenen vloer
• Slaapkamers voorzien van kiep/kantelramen
• In 2017 zijn alle wanden gesausd
• Royaal balkon op het oosten
• Eigen berging in de onderbouw
• Ca. op 5 minuten fietsafstand van de Watergraafsmeer
• Groene en kindvriendelijke woonomgeving, nabij diverse voorzieningen
• De koopakte wordt bij een notaris getekend volgens Amsterdams model
• Oplevering in overleg, voorkeur 1 februari 2019

De gebruiksoppervlakte zoals vermeld in deze brochure en/of de aanmelding op Funda is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst verklaart (aspirant) koper voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Wij doen ons uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te bereken aan de hand van eigen metingen en die van een professioneel bedrijf en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door (aspirant) koper aanvaard. (Aspirant) koper is/wordt uiteraard voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de eventuele koopsom. Verkoper en ERA Van De Steege aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Virtual tour

Features by friends

 • Veel opbergruimte
  1
  Endorser
 • Vrij uitzicht
  1
  Endorser
 • Voldoende parkeergelegenheid
  1
  Endorser
 • Kindvriendelijke buurt
  1
  Endorser
 • Groene omgeving
  1
  Endorser

What friends have to say

Video from friends

Recently viewed