Sold

Sold: Zeezigt 240, 1111 TP Diemen

€310,000
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Liveable area 79 m²

Note

Op de achtste en tevens bovenste etage gelegen, royaal 3-kamer appartement met een magistraal uitzicht over Diemen-Noord!

Op de achtste en tevens bovenste etage gelegen, royaal 3-kamer appartement met een magistraal uitzicht over Diemen-Noord!

Dit appartement met zonnig balkon bemeet ca. 79m² en is gelegen op de achtste verdieping van een verzorgd appartementencomplex in Diemen-Noord. Het complex grenst direct aan het Amsterdam-Rijnkanaal en heeft een rustige ligging. In de nabije omgeving van het complex bevinden... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
    Year of construction 1990
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24185/4244556
Asking price €310,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 15 January 2019
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Floor 8th floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 1990
Rooftype Flat
Isolations Roof
Wall
Party insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 79 m²
Content 232 m³
Surface area external, linked storage rooms 8 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location On a quiet street
Residential area
Unobstructed view
Features
Water heating Central heating system
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has an elevator Yes

Definition

Op de achtste en tevens bovenste etage gelegen, royaal 3-kamer appartement met een magistraal uitzicht over Diemen-Noord!

Dit appartement met zonnig balkon bemeet ca. 79m² en is gelegen op de achtste verdieping van een verzorgd appartementencomplex in Diemen-Noord. Het complex grenst direct aan het Amsterdam-Rijnkanaal en heeft een rustige ligging. In de nabije omgeving van het complex bevinden zich op loop- en fietsafstand diverse natuurgebieden, waaronder wandel/-en recreatiegebied Overdiemen, Diemerbos en het Diemerpark. Voor de dagelijkse boodschappen is het winkelcentrum "Diemen-Noord" aan het Gruttoplein om de hoek gelegen. Verschillende uitvalswegen als de A1, A9 en Ring A10 zijn goed bereikbaar. Ook het openbaar vervoer (bus, tram en trein) bevinden zich op een steenworp afstand. Verder kenmerkt de woonwijk zich door zijn kindvriendelijke karakter met diverse basisscholen en groene omgeving.

Globale indeling:
Entree op de achtste verdieping via de hal met toegang naar de lichte en royale woonkamer. De open keuken is voorzien van een functioneel keukenblok. Achter de keuken is de inpandige berging met cv-opstelling en wasmachineaansluiting gesitueerd. Middels de lichte woonkamer is het zonnige balkon te bereiken. Het balkon is gelegen op het zuiden, dus naast het fantastische uitzicht is het gedurende de hele dag heerlijk vertoeven in de zon. Daarnaast beschikt het appartement over twee royale en ruime slaapkamers. De badkamer is uitgerust met een douche en riant wastafelmeubel. Verder heeft de gang toegang tot een separate toiletruimte met fontein. Ten slotte, is er op de begane grond een eigen berging.

Kortom: Een goed ingedeeld 3-kamer appartement gelegen op een toplocatie, die naar eigen hartenlust kan worden afgewerkt en ingericht!

Bijzonderheden:
• Woonoppervlak ca. 79m² (conform NEN-2580 meetrapport)
• Bouwjaar 1990
• EIGEN GROND
• Balkon op het zuiden
• Bovenste verdieping, dus geen bovenburen
• Actieve V.v.E., servicekosten appartement € 114,95 p.m., berging € 12,77 p.m.
• Verwarming middels HRE Intergas cv-ketel (2016)
• Eigen afgesloten berging op de begane grond
• Gratis parkeren voor de deur
• Winkelcentrum Diemen-Noord op loopafstand
• Vaste projectnotaris Van Agt en Dussel te Rotterdam
• Voormalige huurwoning
• Oplevering in overleg, kan desgewenst snel

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Virtual tour

Recently viewed