Sold

Sold: Basilicumhof 29, 1115 DL Duivendrecht

€495,000
€3,367.35/m2
Type of residence House, single-family house, corner house, drive-in house
Plot size 147 m²
Liveable area 151 m²

Note

Fraaie en royaal bemeten drive-in hoekwoning met verzorgde voor-, achter- en zijtuin!

Fraaie en royaal bemeten drive-in hoekwoning met verzorgde voor-, achter- en zijtuin!

In een heerlijk rustige, kindvriendelijke woonwijk in Duivendrecht bevindt zich deze royale drive – in woning met eigen oprit voor de auto. Het huis meet een woonoppervlakte van circa 151 m² en heeft een royale, zonnige achtertuin op het westen en zijtuin op het zuiden. De inpandige garage is ca. 21 m2 groot e... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, corner house, drive-in house
  Year of construction 1974
  Status Sold
 • Location

Features

Offer
Reference number 24185/4202336
Asking price €495,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 08 November 2018
Construction
Type of residence House, single-family house, corner house, drive-in house
Type of construction Existing estate
Year of construction 1974
Rooftype Flat
Surfaces and content
Plot size 147 m²
Effective area 151 m²
Content 534 m³
Surface area external, linked storage rooms 17 m²
Garden area 77 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (3 bedrooms)
Outdoors
Location On a quiet street
Residential area
Sheltered location
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South west
Condition Well maintained
Boiler
Type of boiler Bosch HR
Heating source Gas
Year of manufacture 2006
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Instantaneous water heater
Heating Central heating
Parking Indoor
Has AC Yes
Has a bath Yes
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has a flue tube Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes

Definition

Fraaie en royaal bemeten drive-in hoekwoning met verzorgde voor-, achter- en zijtuin!

In een heerlijk rustige, kindvriendelijke woonwijk in Duivendrecht bevindt zich deze royale drive – in woning met eigen oprit voor de auto. Het huis meet een woonoppervlakte van circa 151 m² en heeft een royale, zonnige achtertuin op het westen en zijtuin op het zuiden. De inpandige garage is ca. 21 m2 groot en is voorzien van een wasmachine en droger aansluiting. Deze ruimte is gemakkelijk te transformeren tot extra woon- of kantoorruimte. Verder bevindt zich op de begane grond nog een ruime entree met meterkast, toiletruimte met wandcloset en een tuingerichte woonkamer met open keuken uitgevoerd in hoekopstelling. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, o.a. een koelkast, magnetron, vaatwasser, oven, gasfornuis en afzuigkap. Verder kenmerkt deze kamer zich door de woningbrede glazenpui die voor veel lichtinval zorgt en een prachtig uitzicht over de groene tuin. De lambrisering en houten vloer geven deze ruimte een warme en huiselijke sfeer. Daarnaast beschikt het huis op de eerste verdieping over een tweede lichte doorzon woonkamer voorzien van open haard, eethoek en half open keuken aan de voorzijde van de woning. Ook deze ruimte is erg licht door de woningbrede glazenpui en in de keuken bevindt zich tevens een extra zijraam. Aan zowel voor- als achterzijde bevindt zich een balkon. De gehele verdieping is voorzien van een nette laminaatvloer. Op de tweede verdieping is er de beschikking over drie slaapkamers, twee badkamers, een toilet, een stookruimte en nog twee balkons. Eén balkon is te bereiken via de hoofdslaapkamer en één via de kleine slaapkamer aan de voorzijde van de woning. Het voordeel is dat dit ruime huis op meerdere manieren kan worden gebruikt. Voor een groot gezin, maar ook is het mogelijk om kantoor of praktijk aan huis te houden.

Kortom, een multi functioneel en ruim huis op een centrale en rustige locatie!

Omgeving:
De Basilicumhof is gelegen in een heerlijk rustige woonwijk in Duivendrecht met op loopafstand allerlei voorzieningen. Zo is er het dorpsplein met een grote Plus supermarkt en diverse winkels, zijn er meerdere (basis)scholen en een sportpark (met voetbalvereniging CTO '70). De uitvalswegen met o.a. De Gooiseweg en de Ring A-10 worden binnen mum van tijd bereikt en de openbaar vervoer voorzieningen zijn uitstekend te noemen middels bus, trein en metro. Vanaf station Duivendrecht is het 12 minuten reizen naar luchthaven Schiphol. Metrohalte Van der Madeweg is om de hoek en vanuit daar is men binnen 15 minuten in het centrum van Amsterdam.

Indeling:
Begane grond:
Voortuin; entree; hal; meterkast; garage; toiletruimte; gang met trap; tuingerichte woonkamer met open keuken; achtertuin met vijver gelegen op het westen en zijtuin op het zuiden.
Eerste verdieping:
Separaat toilet met fontein; doorzon woonkamer met open haard; half open keuken; balkon aan de achterzijde en aan de voorzijde.
Tweede verdieping:
Overloop; cv-kast (Bosch HR, 2006); slaapkamer aan de achterzijde met balkon; badkamer met ligbad/douche, dubbele wastafel en wasmachine aansluiting; toilet; doucheruimte; twee slaapkamers aan de voorzijde, waarvan een met balkon en een met een wastafel.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1974
• Woonoppervlakte ca. 151 m² (conform NEN 2580 meetrapport)
• Royale en fraai aangelegde achter- en zijtuin. Een deel hiervan wordt van de gemeente gehuurd voor € 561,75 per jaar (opnieuw geïndexeerd in 2022)
• In 2015 is de woning opnieuw gevoegd en het dak vernieuwd
• Voorzien van 3 zonneschermen
• Voorzien van Mitsubishi airco systeem
• Eigen grond (met uitzondering van het gehuurde stuk tuingrond)
• Inpandige garage
• Verwarming en warm water middels Bosch HR cv-ketel, 2006
• Vanaf station Duivendrecht is het 12 minuten reizen naar Schiphol
• Notaris keuze aan koper, mits in Amsterdam
• In de koopakte zal een ouderdoms- en asbestclausule worden opgenomen
• Aanvaarding in overleg

De gebruiksoppervlakte zoals vermeld in deze brochure en/of de aanmelding op Funda is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst verklaart (aspirant) koper voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Wij doen ons uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te bereken aan de hand van eigen metingen en die van een professioneel bedrijf en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door (aspirant) koper aanvaard. (Aspirant) koper is/wordt uiteraard voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de eventuele koopsom. Verkoper en ERA Van De Steege aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar wordt verwezen.

Floor plans

Extra

Virtual tour

Features by friends

 • zonnig hoek drive in woning heel veel licht omdat er zijramen zijn Garage vloer is betegeld kortom een heerlijk huis.
  1
  Endorser
 • Veel opbergruimte
  1
  Endorser
 • Fijne lichtinval
  1
  Endorser
 • Vrij uitzicht
  1
  Endorser
 • Dichtbij OV
  1
  Endorser
 • Voldoende parkeergelegenheid
  1
  Endorser
 • Kindvriendelijke buurt
  1
  Endorser
 • Groene omgeving
  1
  Endorser
 • Gezellige buren
  1
  Endorser
 • Zonnige tuin
  1
  Endorser

What friends have to say

 • Friend photo Wat uniek is dat Duivendrecht nog zo groen is,en kleinschalig.IEr staan nog boerderijen en twee kerken . Napoleon heeft hier zijn entree gemaakt. Kortom een heerlijke omgeving. Guus de Winter

Video from friends

Recently viewed