Sold

Sold: Kruizemunthof 26, 1115 EA Duivendrecht

€450,000
€3,169.01/m2
Type of residence House, single-family house, terraced house, drive-in house
Plot size 142 m²
Liveable area 171 m²

Note

General

In een heerlijke rustige, kindvriendelijke woonwijk in Duivendrecht bevindt zich deze royale drive – in woning met eigen oprit voor de auto. Het huis meet een woonoppervlakte van circa 171 m² en heeft een royale, zonnige achtertuin van 18 meter diep (in 2012 is een extra stuk grond bijgekocht van de gemeente) op het westen. De garage is verbouwd en verdeeld over een berging aan de straatzijde en e... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house, drive-in house
    Year of construction 1974
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24185/4221634
Asking price €450,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 17 December 2018
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house, drive-in house
Type of construction Existing estate
Year of construction 1974
Rooftype Flat
Isolations Insulated glazing
Secondary glazing
Surfaces and content
Plot size 142 m²
Effective area 171 m²
Content 542 m³
Surface area external, linked storage rooms 17 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 6 of which (4 bedrooms)
Outdoors
Location Residential area
Unobstructed view
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation West
Condition Well maintained
Energy consumption
Energy certificate C
Energy index 1
Boiler
Type of boiler Intergast HR
Heating source Gas
Year of manufacture 2007
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Garden available Yes

Definition

In een heerlijke rustige, kindvriendelijke woonwijk in Duivendrecht bevindt zich deze royale drive – in woning met eigen oprit voor de auto. Het huis meet een woonoppervlakte van circa 171 m² en heeft een royale, zonnige achtertuin van 18 meter diep (in 2012 is een extra stuk grond bijgekocht van de gemeente) op het westen. De garage is verbouwd en verdeeld over een berging aan de straatzijde en een extra kamer. Dit kan eventueel ook weer op eenvoudige wijze worden hersteld naar de originele situatie als garage. Verder is er op de begane grond nog een inpandige berging en een tuingerichte kamer. Daarnaast beschikt het huis over een lichte doorzon woonkamer met half open keuken en twee balkons op de eerste verdieping. Op de tweede verdieping is er de beschikking over drie slaapkamers, twee badkamers en nog een balkon. Van binnen dient de woning gemoderniseerd te worden. Het voordeel is dat dit ruime huis op meerdere manieren kan worden gebruikt. Voor een groot gezin, maar ook is het mogelijk om kantoor of praktijk aan huis te houden. Kortom, een multi functioneel en ruim huis op een centrale en rustige locatie!

Omgeving:
De Kruizemunthof is gelegen in een heerlijk rustige woonwijk in Duivendrecht met op loopafstand allerlei voorzieningen. Zo is er het dorpsplein met een grote supermarkt en diverse winkels, zijn er meerdere (basis)scholen en een sportpark (met voetbalvereniging CTO '70). De uitvalswegen met o.a. De Gooiseweg en de Ring A-10 worden binnen mum van tijd bereikt en de openbaar vervoer voorzieningen zijn uitstekend te noemen middels bus, trein en metro. Vanaf station Duivendrecht is het 12 minuten reizen naar luchthaven Schiphol. Metrohalte Van de Madeweg is om de hoek en vanuit daar is men binnen 15 minuten in het centrum van Amsterdam.

Indeling:
Begane grond:
Entree; berging (voormalige garage); hal; meterkast; toiletruimte; kamer; inpandige berging ruimte; kamer (tuingericht); achtertuin gelegen op het westen.
Eerste verdieping:
Separaat toilet; doorzon woonkamer met half open keuken en met een balkon aan de achterzijde en aan de voorzijde.
Tweede verdieping:
Overloop; cv-kast (Intergas HR, 2007); slaapkamer aan de achterzijde met balkon; badkamer met ligbad/douche, wastafelmeubel en wasmachine aansluiting; toilet; doucheruimte en twee slaapkamers aan de voorzijde, waarvan een met balkon.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1974
• Woonoppervlakte ca. 171 m² (conform NEN 2580 meetrapport)
• Diepe achtertuin op het westen (in 2012 is een extra stuk grond bij de gemeente aangekocht)
• Eigen grond
• Energielabel C
• Houten kozijnen met dubbel glas
• Verwarming en warm water middels Intergas HR cv-ketel, 2007
• Vanaf station Duivendrecht is het 12 minuten reizen naar Schiphol
• Notaris keuze aan koper, mits in Amsterdam
• In de koopakte zal een ouderdoms-, asbest- en een niet- zelfbewoningsclausule worden opgenomen
• Aanvaarding in overleg, kan per direct

De gebruiksoppervlakte zoals vermeld in deze brochure en/of de aanmelding op Funda is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst verklaart (aspirant) koper voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Wij doen ons uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te bereken aan de hand van eigen metingen en die van een professioneel bedrijf en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door (aspirant) koper aanvaard. (Aspirant) koper is/wordt uiteraard voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de eventuele koopsom. Verkoper en ERA Van De Steege aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar wordt verwezen.

Floor plans

Extra

Virtual tour

Recently viewed