Sold

Sold: Havenpad 5, 1452 PP Ilpendam

€799,000
€1,401.75/m2
Type of residence House, country house, detached house
Plot size 570 m²
Liveable area 215 m²

Note

General

Onder de rook van Amsterdam, vindt u dit prachtige en luxe vrijstaande landhuis met verlicht en verwarmd zwembad! De privacyvolle ligging, het vrije landelijke uitzicht en de ligging aan doorgaand vaarwater, uitkomend in tal van plaatsen en wateren (Amsterdam, ’t Twiske, ’t IJsselmeer en Waterland), maakt dit geheel tot een unieke stek!

De woning is perfect bereikbaar met openbaar vervoer vanui... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, country house, detached house
    Year of construction 1930
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24461/3732811
Asking price €799,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 22 November 2017
Construction
Type of residence House, country house, detached house
Type of construction Existing estate
Year of construction 1930
Rooftype Side gable
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 570 m²
Effective area 215 m²
Content 646 m³
Garden area 570 m²
Mapping
Number of floors 2 (and one basement)
Number of rooms 7 of which (3 bedrooms)
Outdoors
Location Forest border
At waterside
Unobstructed view
Open position
On waterway
Country side
Type Garden around
Main garden Yes
Has a backyard entrance Yes
Condition Beautifully landscaped
Boiler
Heating source Gas
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Fireplace
Partial Floor heating
Has an alarm Yes
Has a bath Yes
Has cable TV Yes
Has a fireplace Yes
Garden available Yes
Has a sauna Yes
Has sun collectors Yes
Has a swimming pool Yes

Definition

Onder de rook van Amsterdam, vindt u dit prachtige en luxe vrijstaande landhuis met verlicht en verwarmd zwembad! De privacyvolle ligging, het vrije landelijke uitzicht en de ligging aan doorgaand vaarwater, uitkomend in tal van plaatsen en wateren (Amsterdam, ’t Twiske, ’t IJsselmeer en Waterland), maakt dit geheel tot een unieke stek!

De woning is perfect bereikbaar met openbaar vervoer vanuit de richting Purmerend en Amsterdam en gelegen nabij lagere scholen. Het geheel is uitgebreid met een aanbouw, een prachtige luxe serre en een zeer ruime kelderpartij voorzien een sauna/relax- en fitnessruimte!

Het flinke aantal m² op de begane grond heeft geresulteerd in een strakke royale woonkeuken met een gigantische living. De moderne keuken is v.v. een vaatwasser, moderne gootsteen, inductie-kookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast en aparte vriezer. Aangrenzend de sfeervolle serre waar u prachtig uitzicht heeft over water en rust. Hier kunt heerlijk tot laat dineren en natafelen in een perfecte setting! De zeer ruime en lichte woonkamer is voorzien van een zithoek en een houten vloer. Daarnaast heeft u aan de andere kant van de woonkamer nog een zithoek met een sfeervolle open haard. Tevens heeft u toegang via openslaande tuindeuren naar de prachtige tuin rondom uw woning!

De tuin is prachtig gesitueerd en het perceel betreft maar liefst 570 m2. Het zwembad bevindt zich in de op het zuiden gelegen tuin. Deze tuin is afgelopen jaar nieuw aangelegd en heeft een moderne stijl! Voorzien van een heerlijke zithoek en eettafel waar u de gehele dag van de zon kan genieten. De tuin beschikt ook nog over een speeltoestel voor kinderen en een separate houten berging. Aan de voorzijde van de woning treft u een eigen steiger waar u uw eigen boot kunt aanleggen.

De kelderruimte (45 m²) is voorzien van een werk/provisieruimte en een sauna-/fitness gedeelte met eigen stortdouche. Hier kunt u, na een drukke werkdag, heerlijk tot rust komen of juist even lekker stoom afblazen in de gym! Ook hier treft u wederom vloerverwarming.

De eerste verdieping is voorzien van twee royale slaapkamers, een kantoorruimte, een ruime inloopkast en een luxe badkamer. Vanaf de trap komt u op de overloop terecht waar een dakkapel is geplaatst over de gehele lengte van de woning. Dit geeft de eerste verdieping enorm veel ruimte en licht! Aan de voorzijde komt u in het kantoor/studeerkamer terecht. Mocht u geen genoegen nemen met twee slaapkamers dan kunt u hier gemakkelijk een derde ruime slaapkamer creëren.
Daarnaast bevindt zich een ideale inloopkast welke een rijkelijk gevoel geeft. De badkamer is voorzien van luxe! Deze is ingedeeld met een hoekligbad, een inloopstortdouche, een dubbele wastafelmeubel en een tweede toilet. De badkamer is prachtig afgewerkt en past helemaal bij de sfeer van de woning. Een zeer luxe maar karakterstieke uistraling!
De twee slaapkamers zijn zeer ruimtelijk te noemen. De eerste slaapkamer is prettig naar wens in te delen. Ook deze is voorzien van twee dakkapellen. De andere "Masterbedroom" heeft een landelijk karakter vanwege de hoge nok! Alle ruimtes zijn met smaak en oog voor detail ingericht en afgewerkt.

Bijzonderheden:

- 570 m2 eigen grond!
- Binnen enkele minuten zit u op de Ring van Amsterdam
- Goede verbindingen met het openbaar vervoer
- Zeer ruim en landelijk gelegen vrijstaand landhuis
- Tuin voorzien van verlicht en verwarmd zwembad!
- Ruime kelder met sauna, stortdouche en fitnessmogelijkheden
- Zeer lichte en ruime serre
- Ideale woonkeuken voorzien van allerlei inbouwapparatuur
- Tevens bevindt zich voor de deur de verlichte schaatsbaan in de winter!

Floor plans

Extra

Recently viewed