For sale: Mezenpad 8, 1452 XP Ilpendam

€175,000
Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
Liveable area 53 m²

Note

General

Dit is inderdaad uniek! In het Waterlandse dorp Ilpendam zijn namelijk maar weinig woonmogelijkheden voor starters en/of senioren. Dit wooncomplex bestaat uit twee gebouwen met twee woonlagen. In elk gebouw bevinden zich 12 appartementen. Elk appartement is ca. 53 m2 groot en telt in totaal drie kamers. Nummer 8 bevindt zich op de begane grond. Daarmee beschikt het appartement over een terras en i... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
    Year of construction 1970
    Status Available
  • Location

Features

Offer
Reference number 24461/4202120
Asking price €175,000
Acceptance By consultation
Last updated 06 October 2018
Construction
Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
Type of construction Existing estate
Year of construction 1970
Rooftype Flat
Surfaces and content
Effective area 53 m²
Content 191 m³
Surface area external, linked storage rooms 4 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location Residential area
Features
Water heating Centrally supplied
Heating Collective heating
Garden available Yes

Definition

Dit is inderdaad uniek! In het Waterlandse dorp Ilpendam zijn namelijk maar weinig woonmogelijkheden voor starters en/of senioren. Dit wooncomplex bestaat uit twee gebouwen met twee woonlagen. In elk gebouw bevinden zich 12 appartementen. Elk appartement is ca. 53 m2 groot en telt in totaal drie kamers. Nummer 8 bevindt zich op de begane grond. Daarmee beschikt het appartement over een terras en is het appartement goed toegankelijk.

Indeling:
Entree, kleine hal met toegang tot eerste kamer aan de voorzijde met een half open keuken. Ruime en lichte woonkamer en toegang tot de tweede slaapkamer. De tweede slaapkamer is zeer ruim en geeft toegang tot het terras en de badkamer. Aan de achterzijde heb je een terras/tuinjte op de begane grond. De badkamer is v.v. een douche, wastafel en toilet.

Locatie:
Ilpendam is een klein dorp binnen de gemeente Waterland en ligt op ca. 5 autominuten van de Ring A10/ Amsterdam. Er is een uitstekende busverbinding waarmee u zelfs in een drukke spits met ca. 10 minuten op Amsterdam Centraal staat.

Bijzonderheden:
- Volle eigendom
- Vereniging van Eigenaren in opstartfase
- Servicekosten worden nader bepaald inclusief voorschot stookkosten
- Blokverwarming
- Oplevering per direct mogelijk

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Virtual tour

Recently viewed