For sale: Zuiderzeelaan 32, 1121 RA Landsmeer

€850,000
€5,345.91/m2
Type of residence House, mansion, terraced house
Plot size 159 m²
Liveable area 200 m²
Acceptance By consultation

Note

General

Fantastische nieuwbouwwoning met maar liefst 7 slaapkamers op een centraal gelegen locatie!

Nieuwbouwwijk "Luiendijk Zuid" ligt op een uitstekend gunstige plek! Goed bereikbaar zowel per auto als met het openbaar vervoer. De wijk heeft een goede verbinding naar de ring A-10 en via de IJ-tunnel ben je binnen 10 minuten in Amsterdam! Landsmeer is een groene gemeente met een ruim aanbod van versch... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, mansion, terraced house
    Year of construction 2018
    Status Available
  • Location

Features

Offer
Reference number 24461/4667549
Asking price €850,000
Acceptance By consultation
Last updated 15 July 2019
Construction
Type of residence House, mansion, terraced house
Type of construction Existing estate
Year of construction 2018
Rooftype Front gable
Isolations Floor
Full
Insulated glazing
Roof
Secondary glazing
Wall
Surfaces and content
Plot size 159 m²
Effective area 200 m²
Content 738 m³
Garden area 73 m²
Mapping
Number of floors 4
Number of rooms 8 of which (7 bedrooms)
Outdoors
Location Residential area
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation North west
Condition Needs to be laid out.
Features
Water heating Central heating system
Bathroom facilities Bathroom 1 Bath
Double sink
Shower
Toilet
Bathroom facilities Bathroom 2 Double sink
Shower
Toilet
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Has ventilation Yes

Definition

Fantastische nieuwbouwwoning met maar liefst 7 slaapkamers op een centraal gelegen locatie!

Nieuwbouwwijk "Luiendijk Zuid" ligt op een uitstekend gunstige plek! Goed bereikbaar zowel per auto als met het openbaar vervoer. De wijk heeft een goede verbinding naar de ring A-10 en via de IJ-tunnel ben je binnen 10 minuten in Amsterdam! Landsmeer is een groene gemeente met een ruim aanbod van verschillende voorzieningen. Zo zijn winkels, scholen en sportverenigingen allemaal nabij. Landsmeer kenmerkt zich door de ligging tussen recreatiegebied 't Twiske en natuurgebied het Ilperveld. En dat alles binnen handbereik van Amsterdam!

Van binnen is de woning tot in de puntjes afgewerkt en is het een kwestie van je meubels neer zetten en er gaan wonen. Van beneden tot boven ligt er overal een nette PVC vloer, waardoor dat een mooie eenheid vormt.

Bij binnenkomst vind je de entree welke toegang bied tot het keurige toilet, de trapkast en de woonkamer. Wanneer je de woonkamer binnenstapt valt direct de fijne brede en tevens lichte ruimte op. Door de lichtval vanaf zowel de voor- als achterzijde van de woning waan je je in een oase van licht.
De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Een strakke, moderne keuken die van alle gemakken is voorzien! De keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur: een dubbele koel-/vriescombinatie, oven- en magnetron, vaatwasser, 4-pits gasstel met een keurig weggewerkte afzuigkap. Verder zijn er brede lades welke er voor zorgen dat er voldoende en praktische opbergruimte aanwezig is.

Op de eerste verdieping van de woning vind je drie goede slaapkamers en de badkamer. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een ligbad en aparte douche, een dubbele wastafel en een toilet.

Op de tweede verdieping is nogmaals dezelfde opstelling als op de eerste verdieping, drie dezelfde slaapkamers en nog een tweede badkamer! Deze badkamer is voorzien van een douche, dubbele wastafel en toilet.

En dan tot slot is er nog een zolder op de derde verdieping met berging waar de CV-installatie staat.
Een ruime multifunctionele verdieping waar met gemak nog meer kamers kunnen worden gemaakt. Walk-in-closet of mancave behoren natuurlijk ook tot de mogelijkheden!

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2018
- Oppervlakte ca. 200 m2
- 7 slaapkamers en 2 badkamers!
- Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Recently viewed